Αρχική Βραβεία Τα World Travel Awards, για πρώτη φορά στην Ελλάδα από τον Όμιλο...

Τα World Travel Awards, για πρώτη φορά στην Ελλάδα από τον Όμιλο Divani

 

Adreas_Stylianopoulos_SETE_Tourism_Awards
Ανδρέας Στυλιανόπουλος – μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του ΣΕΤΕ
Kalliopi_Andriopoulou_PR_director_Athens_Convention_Bureau_World_Travel_Awards
Καλλιόπη Ανδριοπούλου – PR director του Athens Convention Bureau

Ο Όμιλος Ξενοδοχείων Διβάνη υποδέχθηκε πλήθος εκπροσώπων των media και του επιχειρείν, σε μία βραδιά αφιερωμένη στον παγκόσμιο θεσμό των World Travel Awards που θα πραγματοποιηθούν για πρώτη φορά στην Ελλάδα, το Σάββατο 2 Αυγούστου στο Divani Apollon Palace & Thalasso.

Th_Koutsogiannopoulos_M-Sinatsaki_K_Katsakioris_Niki_Fotiou_Tourism-Awards
Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος,Μαίρη Συνατσάκη, Κωστής Κατσακιώρης, Νίκη Φωτίου – Marketing & PR Manager του Ομίλου Ξενοδοχείων Διβάνη

Φέτος, τα World Travel Awards (WTA), γνωστά ως “Oscars της ταξιδιωτικής βιομηχανίας”,  συμπληρώνουν 21 χρόνια συνεχούς διεξαγωγής, έχοντας καθιερωθεί ως ο κορυφαίος ταξιδιωτικός θεσμός σε παγκόσμια κλίμακα.

Για πρώτη φορά στη χώρα μας θα διεξαχθεί μια εκδήλωση με τους πλέον σημαντικούς εκπροσώπους της τουριστικής βιομηχανίας δίνοντας τους την ευκαιρία να μεταφέρουν την εμπειρία τους, να γίνουν άτυπα “πρεσβευτές” της Ελλάδας , στους διεθνείς διαμορφωτές τάσεων και  media.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.