Αρχική Αθλητικά Πλέουμε SUPERFAST προς Ρίο με τη Σοφία και τον Κώστα

Πλέουμε SUPERFAST προς Ρίο με τη Σοφία και τον Κώστα

ATTICA_GROUP_BekatorouΜε μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε, τη Τρίτη 17 Ιουνίου 2014, στο Blue Star Patmos, συνέντευξη τύπου της SUPERFAST FERRIES και των αθλητών Σοφίας Μπεκατώρου και Κώστα Τριγκώνη της ιστιοπλοϊκής ομάδας «Άνεμος Ελλάδας» (Hellenic Wind). Στόχος της ομάδας είναι η συμμετοχή στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο το 2016, στη νέα Ολυμπιακή Ιστιοπλοϊκή κατηγορία Nacra 17, που απαιτεί μεικτό πλήρωμα.

Η SUPERFAST FERRIES, πρωτοπόρος στην ελληνική ναυτιλία, και η ομάδα «Άνεμος Ελλάδας» που πρωτοστατεί στη δημιουργία ενός δικτύου ανθρώπων που αγαπά και θέλει να προσφέρει στον αθλητισμό και στον εθελοντισμό, ομονοούν σε μια κοινή προσπάθεια στήριξης του αθλητισμού, σε μια κοινή πορεία προς το Ρίο ντε Τζανέιρο.
Η SUPERFAST FERRIES χορηγεί την ιστιοπλοϊκή ομάδα της Σοφίας Μπεκατώρου και του Κώστα Τριγκώνη και στηρίζει το όραμά τους για τον Ελληνικό Αθλητισμό και την Ελλάδα.  «Ελπίζουμε ότι με τη προσπάθεια και τη συμμετοχή μας στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο το 2016, θα δώσουμε ένα μήνυμα ελπίδας, αισιοδοξίας και υπερηφάνειας για την Ελλάδα και κυρίως για τους νέους αθλητές», μας είπαν οι αθλητές.
Η SUPERFAST FERRIES, τιμώντας τον αθλητισμό στηρίζει έμπρακτα τις προσπάθειες των αθλητών και επιπλέον τους φιλοξενεί στα πλοία της προς Ιταλία προκειμένου να συμμετάσχουν σε αγώνες στην Ευρώπη, στo πλαίσιo του προγράμματος της προετοιμασίας τους για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο, το 2016.
Η SUPERFAST FERRIES και το Πανελλήνιο Αθλητικό Σωματείο Γυναικών Καλλιπάτειρα, που επίσης υποστηρίζει την ομάδα,  αναγνωρίζουν  το ομαδικό πνεύμα που απαιτείται στο άθλημα αυτό και επιλέγουν την ομάδα ως πρεσβευτή της άποψης ότι η επίτευξη στόχων επιτυγχάνεται πλέον μόνο μέσω συλλογικής προσπάθειας.
H SUPERFAST FERRIES είναι μέλος της ATTICA GROUP και δραστηριοποιείται μεταξύ Ελλάδας-Ιταλίας, με ένα στόλο 4 υπερσύγχρονων επιβατηγών-οχηματαγωγών πλοίων. Η ATTICA GROUP δραστηριοποιείται στην επιβατηγό ναυτιλία μέσω των θυγατρικών της εταιριών SUPERFAST FERRIES και BLUE STAR FERRIES που προσφέρουν σύγχρονες, υψηλού επιπέδου μεταφορικές υπηρεσίες στην Ελλάδα και το εξωτερικό

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.