Αρχική Αεροπορικά Νέα ΟΣΥΠΑ: Αναστέλλουμε την προκηρυχθείσα απεργία

ΟΣΥΠΑ: Αναστέλλουμε την προκηρυχθείσα απεργία

osypa logoΣύμφωνα με ανακοίνωση της, η ΟΣΥΠΑ και τα μέλη της αποφάσισαν να αναστείλουν τη προκηρυχθείσα 48ωρη απεργία για 30/6 και 1/7/14.

Συγκεκριμένα τονίζουν ότι:

Επειδή επιδίωξή μας δεν είναι να δημιουργήσουμε προβλήματα στις τοπικές κοινωνίες, που περιμένουν να ζήσουν από το τουρισμό, αλλά ούτε στο επιβατικό κοινό, την εθνική οικονομία και την εικόνα της χώρας μας, καθώς και το γεγονός ότι τουλάχιστον εμείς οι εργαζόμενοι «βάζουμε πλάτη» για την ανόρθωση της πατρίδας μας, και

1.  ΑΝΑΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΚΗΡΥΧΘΕΙΣΑ 48 ωρη ΑΠΕΡΓΙΑ ΑΠΟ 00.01 ΤΟΠΙΚΗ ΤΗΣ 30/6/14 ΕΩΣ 24.00 ΤΟΠΙΚΗ ΤΗΣ 1/7/14

2.  Καθιστούμε υπεύθυνους, έναντι του επιβατικού κοινού, των τουριστικών παραγόντων αλλά και του νόμου, όλους όσους παρά τη θεσμική ιδιότητά τους δεν ενήργησαν τα δέοντα σε συντηρήσεις συστημάτων, αεροδρομίων, προγράμματα ανάπτυξης και στελέχωση όλου του συστήματος της Υπηρεσίας, για να γίνει και να γίνεται στο μέλλον, με το καλύτερο δυνατό τρόπο για την εικόνα της χώρας, η υποδοχή και εξυπηρέτηση του, ελπίζουμε, συνεχώς διογκούμενου τουριστικού ρεύματος.

Καταγγέλλουμε τον Υπουργό Μεταφορών Υποδομών & Δικτύων και το Διοικητή ΥΠΑ, οι οποίοι με την αδιαφορία τους μας ώθησαν στην απεργιακή κινητοποίηση και δηλώνουμε ότι θα καταθέσουμε μηνυτήρια αναφορά στον Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, κατά του κ. Υπουργού και παντός υπευθύνου, σε σχέση με τα προαναφερθέντα και τη συνεχιζόμενη απαξίωση της Υπηρεσίας, με ότι αυτό συνεπάγεται, για την ασφάλεια των πτήσεων. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.