Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το 2ο Ναυτικό Σαλόνι Παραδοσιακών Σκαφών

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το 2ο Ναυτικό Σαλόνι Παραδοσιακών Σκαφών

Ελληνικός-Σύνδεσμος-Παραδοσιακών-ΣκαφώνΣτα Μέθανα, το τριήμερο 30 Μαΐου – 01 Ιουνίου 2014, πραγματοποιήθηκε για δεύτερη συνεχή χρονιά το Ναυτικό Σαλόνι Παραδοσιακών Σκαφών.
Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε υπό την αιγίδα του ΕΟΤ, του Δήμου Τροιζηνίας-Μεθάνων και του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Τροιζηνίας- Μεθάνων και διοργανώθηκε από τον  Ελληνικό Σύνδεσμο Παραδοσιακών Σκαφών και την Ένωση Πλοιοκτητών Ελληνικών Σκαφών Τουρισμού.
Η επιτυχημένη διοργάνωση θέτει τις βάσεις για τη θεσμοθέτηση ενός σημαντικού πολιτιστικού γεγονότος που αναδεικνύει την παράδοση της νησιωτικής Ελλάδας.
Ο Πρόεδρος του ΕΟΤ Δρ. Χρ. Πάλλης τόνισε στην ομιλία του ότι «Τα Μέθανα αποτελούν εξαίρετο πεδίο για τη δημιουργία όλων των μορφών τουρισμού. Περισσότερο συγκεκριμένα ο θαλάσσιος τουρισμός μπορεί να δημιουργήσει συνέργειες με άλλους κλάδους όπως ενδεικτικά είναι ο πολιτισμός, η γαστρονομία, ο αθλητισμός, η ιστορία, η θρησκευτική παράδοση,  η υγεία. Υπό αυτό το πρίσμα ο τουρισμός θα αποτελέσει πηγή εσόδων σε ετήσια πλέον βάση, άρα δημιουργία τουριστικών επενδύσεων. Οι νέες επενδύσεις θα δώσουν ανάσα στην τουριστική επιχείρηση, αύξηση της απασχόλησης των εργαζομένων αλλά και νέες θέσεις εργασίας»

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.