Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά ΗΑΤΤΑ: Θα προστατέψουμε τα νόμιμα συμφέροντα των μελών μας

ΗΑΤΤΑ: Θα προστατέψουμε τα νόμιμα συμφέροντα των μελών μας

HATTA LOGOΣε συνέχεια του Δημοσιεύματος της Travelling News, “Ένα βήμα μπροστά αν είστε τουριστικό γραφείο. Που πας ρε Καραμήτρο!σχετικά με την νέα επικοινωνιακή στρατηγική του ΕΟΤ, ο κ. Ν. Κελαϊδίτης, Υπεύθυνος ΔΣ (Δημοσίων Σχέσεων) του ΗΑΤΤΑ, σε σχόλιό του στο Facebook τονίζει τα εξής:

Αφορμή του παρακάτω δημοσιεύματος, θα ήθελα να σημειώσω, ότι ο Σύνδεσμος των τουριστικών γραφείων Ελλάδας (ΗΑΤΤΑ), και το Διοικητικό συμβούλιο, δεν είχαν προβεί, σε καμιά συμφωνία με τον ΕΟΤ για οποιαδήποτε λειτουργία της νέας του επικοινωνιακής πολιτικής. Παράλληλα, αξίζει να σημειωθεί, ότι ενέργειες ανεξάρτητων επιχειρηματιών του τουρισμού, ασχέτως της συμμετοχής τους στο ΔΣ του ΗΑΤΤΑ, δεν δεσμεύουν για κανένα λόγο τον Σύνδεσμο.
Ο Σύνδεσμος, μετά απο την συζήτηση του γενικότερου θέματος της νέας επικοινωνιακής πολιτικής του ΕΟΤ, στη προσεχή σύγκλιση του ΔΣ, αρχές Ιουλίου, επιφυλάσσεται για τις πιθανές μελλοντικές του ενέργειες.
Τα μέλη του ΗΑΤΤΑ, να είναι βέβαια, ότι κάθε προσπάθεια κατευθυνόμενης προβολής ή μονοπώλησης πωλήσεων τουριστικών υπηρεσιών, θα αποτελέσει αντικείμενο ανάλυσης και εντατικής προσπάθειας προστασίας του επαγγέλματος τους και των νομίμων συμφερόντων τους.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.