Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Αναπτυσσόμενη Μικρομεσαία Επιχείρηση για το 2014 η Airfasttickets

Αναπτυσσόμενη Μικρομεσαία Επιχείρηση για το 2014 η Airfasttickets

Αναπτυσσόμενη Μικρομεσαία Επιχείρηση για το 2014 η AirfastticketsΜια ακόμα σημαντική διάκριση απέσπασε η Airfasttickets στα βραβεία του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αθηνών, «ΒΡΑΒΕΙΑ ΕΒΕΑ 2014», που πραγματοποιήθηκαν για 17η συνεχή χρονιά.

Συγκεκριμένα, το διεθνές online travel agency, απέσπασε το βραβείο «Αναπτυσσόμενης Μικρομεσαίας Επιχείρησης». Στη λαμπερή τελετή, με στόχο τη βράβευση επιχειρήσεων και επιχειρηματιών που επέδειξαν αξιόλογη δραστηριότητα, παρέστησαν πλήθος εκπροσώπων του πολιτικού και επιχειρηματικού κόσμου.

Το βραβείο παρέλαβε ο πρόεδρος και ιδρυτής της Airfasttickets, κ. Νικόλαος Κοκλώνης, δηλώνοντας: «Ευχαριστώ κύριε Υπουργέ. Όπως ευχαριστώ θερμά και το ΕΒΕΑ για αυτό το βραβείο. Το να βραβεύεται μία εταιρία ως «Αναπτυσσόμενη Μικρομεσαία Επιχείρηση», τη δύσκολη εποχή που διανύουμε, έχει ιδιαίτερη αξία και βαρύτητα για όλους εμάς. Παράλληλα, είναι πολύ συγκινητικό ο κόσμος να ανταποκρίνεται στο όραμά μας για την Airfasttickets και την αγάπη μας για τα ταξίδια.

H Airfasttickets, με κέντρο την Ελλάδα, είναι η ταχύτερα αναπτυσσόμενη επιχείρηση στη χώρα και στον υπόλοιπο κόσμο, στον Κλάδο της διακίνησης επιβατών. Η ποιότητα των υπηρεσιών μας, σε συνδυασμό με τις χαμηλές μας τιμές, έχουν οδηγήσει την εταιρεία μας στην τιμητική θέση Νο. 3 σε όλη την Ευρώπη. Είναι πάγια θέση και πεποίθησή μας ότι στους καταναλωτές αξίζουν φθηνές και ποιοτικές διακοπές. Αυτό πράτταμε. Αυτό πράττουμε. Αυτό θα πράττουμε.

Ευχαριστούμε τα εκατομμύρια των πελατών μας για την εμπιστοσύνη τους και δεσμευόμαστε για περαιτέρω καινοτόμες υπηρεσίες στο άμεσο μέλλον».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.