Αρχική Γαστρονομία Ο Κώστας Νάνος: Νέος Executive Chef του Athens Ledra Hotel

Ο Κώστας Νάνος: Νέος Executive Chef του Athens Ledra Hotel

Ο Κώστας Νάνος: Νέος Executive Chef του Athens Ledra Hotel
Ο Κώστας Νάνος επελέγη για νέος Executive Chef του ξενοδοχείου ATHENS LEDRA HOTEL (πρώην ΛΗΔΡΑ ΜΑΡΡΙΟΤΤ). Ο νέος Σεφ προέρχεται από τα σπλάχνα του γνωστού πολυτελούς ξενοδοχείου, αφού το υπηρέτησε από διάφορες θέσεις της ιεραρχικής πυραμίδας της κουζίνας για 26 συνεχόμενα χρόνια.

 Ο Κώστας Νάνος επελέγη για νέος Executive Chef του ξενοδοχείου ATHENS LEDRA HOTEL (πρώην ΛΗΔΡΑ ΜΑΡΡΙΟΤΤ). Ο νέος Σεφ προέρχεται από τα σπλάχνα του γνωστού πολυτελούς ξενοδοχείου, αφού το υπηρέτησε από διάφορες θέσεις της ιεραρχικής πυραμίδας της κουζίνας για 26 συνεχόμενα χρόνια. Έχοντας θητεύσει δίπλα σε αναγνωρισμένους ξένους Σεφ και έχοντας αφομοιώσει την τέχνη και τους κανόνες της διεθνούς γαστρονομίας, καλείται τώρα να δώσει νέα ώθηση στο επισιτιστικό προϊόν του πολυτελούς ξενοδοχείου, στο οποίο (προϊόν) οφείλει εν μέρει και τη φήμη που απόκτησε το ξενοδοχείο στον τουριστικό χάρτη της Αθήνας.

 

Οι αποδεδειγμένες και δοκιμασμένες ηγετικές ικανότητες του νέου Σεφ, σε συνδυασμό με τις -επίσης αποδεδειγμένες- διοικητικές και οργανωτικές ικανότητες του, συνιστούν τη στέρεα βάση από την οποία το ξενοδοχείο για τη χάραξη της νέας του πορείας και την κατάκτηση νέων επιτυχιών, μετά την πρόσφατη απεξάρτηση του από τη διεθνή αλυσίδα ΜΑΡΡΙΟΤΤ ΙΝΤΕΡΝΑΣΙΟΝΑΛ.

Για το ξενοδοχείο Athens Ledra Hotel:

Με θέα την Ακρόπολη, το πολυτελές ξενοδοχείο Athens Ledra Hotel απέχει λίγα μόλις λεπτά από το κέντρο της Αθήνας και τα φημισμένα αξιοθέατα. Με τα ευρύχωρα δωμάτια, τις άρτιες εγκαταστάσεις και τις πλούσιες παροχές του το Ξενοδοχείο αποτελεί μία αξέχαστη απόδραση τόσο για τα επαγγελματικά σας ταξίδια όσο και για τα ταξίδια αναψυχής. Με εύκολη πρόσβαση στην Πλάκα και τα περίφημα Αθηναϊκά εστιατόρια καθώς και στις περιοχές Καλλιθέα, Νέα Σμύρνη και Πειραιά, το ξενοδοχείοAthens Ledra Hotel είναι το ιδανικό μέρος για να νιώσετε σαν στο σπίτι σας. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε την ιστοσελίδα μας ή δείτε τα βίντεο σχετικά με το ξενοδοχείο μας.  

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.