Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το 8o GREEK FORUM

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το 8o GREEK FORUM

EPISIMOI Το 8ο Greek Forum του Ρώσου Tour Operator Labirint ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία.
Σε διάστημα 4 ημερών από τις 23/04 μέχρι τις 27/04 οι 1000 περίπου Travel Agents και δημοσιογράφοι που έλαβαν μέρος, είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν για πρώτη φορά από κοντά τους επαγγελματίες του τουρισμού της Αθήνας και όχι μόνο, καθώς επίσης και τις ομορφιές της Πρωτεύουσας και των γύρω περιοχών.
Οι Ρώσοι ταξιδιωτικοί πράκτορες και οι εκπρόσωποι τύπου είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν την φιλοξενεία των ξενοδοχείων των Αθηνών, καθώς επίσης να επισκεφθούν αρχαιολογικούς χώρους όπως η Ακρόπολη και το Νέο Μουσείο, η Αρχαία Κόρινθος και οι Δελφοί, η Επίδαυρος, η Αρχαία Ολυμπία και τα νησιά του Αργοσαρωνικού.
Επίσης γνώρισαν από κοντά τις απεριόριστες δυνατότητες που έχει η φιλοξενία στην Αθήνα, με τη διοργάνωση του 8ου Greek Forum στο υπερσύγχρονο Μέγαρο Μουσικής και άλλες εγκαταστάσεις της Πρωτεύουσας, όπως ο ΟΛΠ και το ΓΚΑΖΙ.
Για την επιτυχία του 8ου GREEK FORUM πέραν των διοργανωτών του ΡΩΣΟΥ TOUR OPERATOR LABIRINT και  του LE GRAND TRAVEL GROUP OF COMPANIES συνεργάστηκαν και βοήθησαν οι εξής:
Το Υπουργείο Τουρισμού
Το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού
Το Υπουργείο Ναυτιλείας & Αιγαίου
Ο ΕΟΤ
Ο ΣΕΤΕ
Ο ΟΛΠ
Οι Δήμοι Αθηναίων και Πειραιά
Το Ξενοδοχειακό Επιμελητήριο Ελλάδας και προσωπικά ο προέδρος Κος Γιώργος Τσακίρης, καθώς και όλοι οι συνεργάτες του γραφείου του Ξ.Ε.Ε.
Η  Ένωση Ξενοδόχων Αττικής και προσωπικά ο  πρόεδρος κος Αλέξανδρος Βασιλικός  και όλα τα μελη της ενωσης με την φιλοξενία τους.
Η AEGEAN AIRLINES Μέγας Χορηγός
Η ΥΔΡΑΪΚΗ με την χορηγία της κρουαζιέρας του Αργοσαρωνικού

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.