Home Ειδήσεις στα Ελληνικά Η SUPERFAST FERRIES «συνοδηγός» του Rally Acropolis

Η SUPERFAST FERRIES «συνοδηγός» του Rally Acropolis

Η SUPERFAST FERRIES «συνοδηγός» του Rally AcropolisΗ SUPERFAST FERRIES είναι χορηγός μεταφοράς του 13ου Ιστορικού Ράλλυ Ακρόπολις, που θα διεξαχθεί από τις 5 έως τις 9 Ιουνίου 2014 και αποτελεί έναν από τους σημαντικότερους αγώνες των αντίστοιχων Ευρωπαϊκών Πρωταθλημάτων. Οι τελετές Εκκίνησης και Τερματισμού του αγώνα θα γίνουν κάτω από τον Ιερό Βράχο της Ακρόπολης, ενώ κέντρο του θα αποτελεί η γραφική παραθαλάσσια πόλη της Ιτέας. Η τελετή Απονομής των Επάθλων θα πραγματοποιηθεί στο λόφο των Μουσών (Φιλοπάππου) με φόντο τον Παρθενώνα.

Η SUPERFAST FERRIES, τιμώντας τον μηχανοκίνητο αθλητισμό, στηρίζει ενεργά την εν λόγω διοργάνωση μεταφέροντας τα πληρώματα και τα αυτοκίνητα που θα συμμετέχουν στον αγώνα από το εξωτερικό, προβάλλοντας ταυτόχρονα την Ελλάδα. Πέρα από το αγωνιστικό κομμάτι, το Ιστορικό Ράλλυ Ακρόπολις είναι ένα σημαντικό πολιτιστικό γεγονός, καθώς αναδεικνύει τη σπάνια ομορφιά της ελληνικής φύσης χάρη σε εναλλαγές μαγευτικών τοπίων, αλλά και την πολιτιστική κληρονομιά που η αρχαία Ελλάδα άφησε παρακαταθήκη στην ανθρωπότητα.

H SUPERFAST FERRIES είναι μέλος της ATTICA GROUP και δραστηριοποιείται μεταξύ Ελλάδας-Ιταλίας, με ένα στόλο 4 υπερσύγχρονων επιβατηγών-οχηματαγωγών πλοίων. Η ATTICA GROUP δραστηριοποιείται στην επιβατηγό ναυτιλία μέσω των θυγατρικών της εταιριών SUPERFAST FERRIES και BLUE STAR FERRIES που προσφέρουν σύγχρονες, υψηλού επιπέδου μεταφορικές υπηρεσίες στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.