Αρχική General Η Mideast σημαντικός χορηγός στα World Travel Awards

Η Mideast σημαντικός χορηγός στα World Travel Awards

Mideast Travel logoΜεταφορές και ιδιωτική κρουαζιέρα η ευγενική προσφορά της προς τους καλεσμένους

Στόχος η “αφρόκρεμα” του τουρισμού να γίνει ο απόλυτος πρεσβευτής της Ελλάδας

Η Mideast ανέλαβε χορηγός στην πιο λαμπρή γιορτή της ταξιδιωτικής βιομηχανίας, τα World Travel Awards, τα οποία φιλοξενούνται στην Ελλάδα για πρώτη φορά στην πολύχρονη ιστορία τους.
 
Τα World Travel Awards, αποτελούν τον κορυφαίο θεσμό των «Oscars»  της ταξιδιωτικής βιομηχανίας. Είναι μία μοναδική εκδήλωση αφιερωμένη στις καλύτερες ταξιδιωτικές εταιρίες της Ευρώπης και τα πλέον υψηλόβαθμα στελέχη τους. Μία εκδήλωση η οποία καλύπτεται δημοσιογραφικά από τα μεγαλύτερα έντυπα και ηλεκτρονικά Μέσα στο παγκόσμιο ταξιδιωτικό στερέωμα, με τις ανακοινώσεις των βραβεύσεων να φτάνουν στα πέρατα του πλανήτη.
 
Ως ένδειξη εκτίμησης προς τον παγκόσμιο αυτό θεσμό και την εκδήλωση στην οποία συμμετέχει η “αφρόκρεμα” της ταξιδιωτικής βιομηχανίας, η Mideast χορηγεί στους καλεσμένους τις ομαδικές μεταφορές από και προς τα σημεία ενδιαφέροντος που θα επισκεφθούν κατά τη διάρκεια του τριημέρου καθώς και μία 4ωρη ιδιωτική κρουαζιέρα στο Σαρωνικό κόλπο. Παράλληλα, αποτελεί τον απόλυτο συνεργάτη των καλεσμένων για οποιαδήποτε ταξιδιωτική υπηρεσία χρειαστούν.
 
Η κυρία Κατερίνα Μούσμπε, Ιδιοκτήτρια και Γενική Διευθύντρια της Mideast δήλωσε σχετικά: «Η Mideast είναι μία εταιρία γεννημένη στην Ελλάδα και μέσα από την 30χρονη πορεία της γνωρίζει τη χώρα τόσο καλά ώστε να ταξιδεύει χιλιάδες τουρίστες ετησίως σε κάθε γωνιά της. Τρέφοντας ανυστερόβουλη αγάπη για την Ελλάδα τόσο ως εταιρία αλλά και ο καθένας μας ξεχωριστά, φροντίζουμε να είμαστε παρόντες σε κάθε προσπάθεια προβολής της χώρας μας στο παγκόσμιο γίγνεσθαι. Ως εκ τούτου, νιώθουμε καθήκον μας να προσφέρουμε με τον καλύτερο τρόπο στους επίτιμους καλεσμένους μας μία δυνατή γεύση από τις μοναδικές ομορφιές που έχει να προσφέρει η χώρα μας. Δεδομένου ότι η γνώμη των συγκεκριμένων ανθρώπων είναι βαρύνουσας σημασίας στους κύκλους των ταξιδιωτών διεθνώς, στόχος μας είναι, μέσα από το σύντομο διάστημα διαμονής τους, να αποκτήσουν την ιδανικότερη εικόνα για την Ελλάδα ως προορισμό ώστε με τη σειρά τους να γίνουν αυτοί οι πρεσβευτές μας».
 
Η εκδήλωση, που θα πραγματοποιηθεί στο Divani Apollon Palace & Thalasso στις 2 Αυγούστου, αναμένεται να αποτελέσει πρότυπο της διοργάνωσης παγκοσμίως καθώς έχει γίνει εξαιρετική δουλειά τόσο από τους διοργανωτές της εκδήλωσης, τον Όμιλο Ξενοδοχείων Διβάνη, όσο και από τις εταιρίες χορηγούς αυτού του τριημέρου, πάντα σε συνδυασμό με την άριστη υποστήριξη των δημοσίων φορέων που συμμετέχουν.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.