Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Η ΕΤΑΔ, προκηρύσσει Διεθνή Ανοιχτό Πλειοδοτικό Διαγωνισμό, για την εκμίσθωση του ακινήτου...

Η ΕΤΑΔ, προκηρύσσει Διεθνή Ανοιχτό Πλειοδοτικό Διαγωνισμό, για την εκμίσθωση του ακινήτου «Ακτή Βουλιαγμένης»

akti vouliagmenisΗ Εταιρεία Ακινήτων Δημοσίου (ΕΤΑΔ), στο πλαίσιο της καλύτερης δυνατόν αξιοποίησης της δημόσιας περιουσίας της,  προκηρύσσει Διεθνή Ανοιχτό Πλειοδοτικό Διαγωνισμό, για την εκμίσθωση του ακινήτου «Ακτή Βουλιαγμένης». Η διάρκεια της μίσθωσης είναι 15 έτη με δυνατότητα παράτασης για επιπλέον 5 έτη.
Βασική επιδίωξη της ΕΤΑΔ Α.Ε. αποτελεί η λειτουργία του ακινήτου ως οργανωμένη ακτή με εκσυγχρονισμό, εμπλουτισμό και συντήρηση των υποδομών του, που θα είναι αρμονικά ενταγμένες στο περιβάλλον, προκειμένου να παρέχονται υπηρεσίες υψηλού επιπέδου.
Στο διαγωνισμό μπορούν να συμμετάσχουν Φυσικά ή/και Νομικά Πρόσωπα (συμπεριλαμβάνονται και εταιρείες ιδιωτικών επενδυτικών κεφαλαίων) της ημεδαπής ή αλλοδαπής και Ενώσεις ή/και Κοινοπραξίες αυτών.
Για τη συμμετοχή στο διαγωνισμό απαραίτητη προϋπόθεση είναι η αγορά του τεύχους προκήρυξης.
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να παραλαμβάνουν την προκήρυξη, από τα γραφεία της ΕΤΑΔ Α.Ε., Βουλής 7, 7ος όροφος, γραφείο 705, από 15.05.2014 έως και 20.06.2014 και ώρες 09:00 έως και 15:00, έναντι ποσού 1.000€ το οποίο θα κατατίθεται με τραπεζική επιταγή στο Ταμείο της εταιρείας (γρ. 210).
Ο Διαγωνισμός θα διεξαχθεί την 29.07.2014 στα γραφεία της ΕΤΑΔ Α.Ε. (σε χώρο που θα ανακοινωθεί την ίδια ημέρα στο Γενικό Πρωτόκολλο της εταιρίας γρ. 214).
Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με τις κ.κ. Ελένη Μπακούλα στο τηλ. 210 3339406 και Κωνσταντίνα Κρεκούκια στο τηλ. 210-3339703.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.