Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά ILIAD Resort στην Ιθάκη: Το θέρετρο που θα συγκαταλεχθεί στους τοπ προορισμούς...

ILIAD Resort στην Ιθάκη: Το θέρετρο που θα συγκαταλεχθεί στους τοπ προορισμούς του κόσμου

Ithaki Iliad marina village AΣε θέρετρο το οποίο θα συγκαταλεχθεί στους τοπ προορισμούς του κόσμου, θέλει να κάνει την περιοχή της Ιθάκης ο Αυστραλιανός όμιλος επενδυτών.

Οι επενδυτές θέλουν να μετατρέψουν τη γωνιά αυτή της νοτίου Ιθάκης σε Μονακό και υποστηρίζουν ότι όταν ολοκληρωθεί θα είναι απλά το μεγαλύτερο θέρετρο της Ελλάδας.

Όταν ακούστηκε για πρώτη φορά ότι σχεδιάζεται στην Ιθάκη η δημιουργία συγκροτήματος ξενοδοχείων για γκολφ , όλοι λίγο πολύ μειδιάσαμε.. «Ναι, καλά, γκολφ στην Ιθάκη!!»… 

Και όμως η επένδυση «Ιλιάδα Resort» έχει προχωρήσει και εντός του επόμενου διαστήματος θα αρχίσει η κατασκευή του έργου-μαμούθ!

Το Iliad Resort καταλαμβάνει μια έκταση 1.600 στρεμμάτων στο εξωτερικό σημείο του νησιού της Ιθάκη, πριν μπούμε στο Βαθύ.  

Ηδη στην ιστοσελίδα της εταιρείας αναρτήθηκαν οι μακέτες του έργου και όπως φαίνεται από αυτές το συγκρότημα θα περιλαμβάνει βίλες, μαρίνες με δυνατότητα να υποδοχής 200 σκαφών (προβλέπεται ακόμη να μπορούν να δέσουν σε αυτή και κρουαζιερόπλοια), καθώς και γήπεδο γκολφ. Όπως όλα δείχνουν δεν θα είναι μια ξενοδοχειακή μονάδα, αλλά ένα πολυτελές θέρετρο που θα αποτελείται από ενοικιαζόμενα σπίτια-βίλες, ένα παραθαλάσσιο χωριό και φυσικά τις σουίτες.

Πιο συγκεκριμένα, το συγκρότημα θα περιλαμβάνει:

·         Έξι (6) υπερπολυτελείας ξενοδοχεία με 1020 σουίτες και διαμερίσματα
·         150 κατοικίες για golfers
·         Ένα παραθαλάσσιο «χωριό»
·         18 οπές golf
·         Μαρίνα 200 θέσεων

Την διοίκηση του συγκροτήματος θα την μοιραστούν τρεις ξενοδοχειακοί κολοσσοί πέντε αστέρων.

  • ·         SetaiHotelsandResorts –  ,
  • ·         RosewoodHotels & Resorts
  • ·         RotanaHotels

 Ιδιοκτήτης : Smenter Limited, Greece

Προϋπολoγισμός : 1 δις ευρώ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.