Αρχική Βραβεία Bronze βραβείο στην κατηγορία «Community and Social Development» για την Ένωση Ξενοδόχων...

Bronze βραβείο στην κατηγορία «Community and Social Development» για την Ένωση Ξενοδόχων Σαντορίνης

award for Santorinisantorini award drakopoulosΣε κλίμα αισιοδοξίας η απονομή των Tourism Awards 2014 – Bronze βραβείο στην κατηγορία «Community and Social Development» για την Ένωση Ξενοδόχων Σαντορίνης

Σύσσωµη η ελληνική αγορά Τουρισµού παρευρέθηκε το βράδυ, της Τρίτης 8 Απριλίου 2014, στην τελετή απονοµής των Tourism Awards 2014, η οποία πραγµατοποιήθηκε στο ξενοδοχείο Divani Apollon Palace σε κλίµα έντονης αισιοδοξίας.

Tα Tourism Awards διοργανώθηκαν από το Hotel & Restaurant της Boussias Communications, υπό την αιγίδα του Υπουργείου Τουρισµού και του ΕΟΤ, και την υποστήριξη των σηµαντικότερων φορέων του κλάδου, µε στόχο την ανάδειξη της αριστείας και της καινοτοµίας στο χώρο του Travel, Hospitality & Leisure.

Μαζί µε τις επιχειρήσεις που βραβεύθηκαν γιόρτασαν στην απονοµή, εκατοντάδες προσωπικότητες και υψηλόβαθμα στελέχη επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται ή ενδιαφέρονται για τον κλάδο του τουρισµού.

Η ανεξάρτητη 12µελής κριτική επιτροπή, µε πρόεδρο το Νίκο Ε. Σκουλά, είχε την ευκαιρία να αξιολογήσει πρακτικές και στρατηγικές κάποιων από τις µεγαλύτερες εταιρείες του χώρου. Ιδιαίτερο χρώµα στη βραδιά έδωσε η εξαιρετική παρουσίαση των βραβείων από την ηθοποιό Μάνια Παπαδηµητρίου.

Ο πρόεδρος της κριτικής επιτροπής, Νίκος Ε. Σκουλάς, δήλωσε σχετικά «Η ανάδειξη και προβολή καινοτόµων δράσεων και καλών πρακτικών, φορέων και επιχειρήσεων, αναµφισβήτητα θα έχει πολύ θετική επίδραση στην αναγκαία αναβάθµιση της ποιότητας και τη βελτίωση της ανταγωνιστικότητας, σε όλο το φάσµα της τουριστικής µας προσφοράς».

Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης η Ένωση Ξενοδόχων Σαντορίνης βραβεύθηκε με το bronze βραβείο στην κατηγορία «Community and Social Development» για την πρωτοβουλία της στο πλαίσιο της κοινωνικής της προσφοράς και των δραστηριοτήτων της, να φιλοξενήσει στελέχη της ασφαλιστικής εταιρίας Interamerican  και να προσφέρει 150 διανυκτερεύσεις σε 50 πακέτα των 2 ατόμων, ως ανταπόδοση από πλευράς ασφαλιστική εταιρίας να προσφέρει 100 ασφαλιστήρια συμβόλαια δωρεάν ασφαλιστικής κάλυψης σε ανασφάλιστους κατοίκους του νησιού.

Σύμφωνα με δηλώσεις που προέδρου και γενικού γραμματέα της κατά την διάρκεια της εκδήλωσης, η βράβευση αυτή δημιουργεί αισθήματα χαράς και συγκίνησης για την Ένωση Ξενοδόχων Σαντορίνης και τις προσπάθειες που καταβάλει για την κοινωνική και οικονομική ευημερία του νησιού, ενώ παράλληλα της δίνει την δύναμη να συνεχίσει και να εκπληρώνει τους στόχους της.

Η Ένωση Ξενοδόχων Σαντορίνης εκπροσωπήθηκε στην εκδήλωση από τον πρόεδρό της κ. Μανώλη Καραμολέγκο και τον γενικό Γραμματέα της κ. Ανδρέα Πατηνιώτη.

Το παρόν του στην εκδήλωση έδωσε και ο Δήμαρχος Θήρας κ. Νίκος Ζώρζος με αφορμή την απονομή στον Δήμο Θήρας του χρυσού βραβείου στην κατηγορία «Annual Event Marketing Campaign» για την υλοποίηση του προγράμματος «Έτος Γαστρονομίας 2013» γεγονός το οποίο ως Ένωση Ξενοδόχων Σαντορίνης πιστέψαμε και υποστηρίξαμε.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.