Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Ηellenic Seaways: Πάμε Αιγαίο… και το Rosewedding

Ηellenic Seaways: Πάμε Αιγαίο… και το Rosewedding

Hellenic SeawaysΓια τη Hellenic Seaways η δυναμική συμμετοχή και η ουσιαστική υποστήριξη ενεργειών που έχουν στόχο την προώθηση της καλής εικόνας της χώρας στις αγορές του εξωτερικού αλλά και την ενίσχυση του τουρισμού των Ελληνικών νησιών αποτελεί αδιαμφισβήτητη προτεραιότητα.

 

Με βάση αυτή τη φιλοσοφία, η Hellenic Seaways φρόντισε για την ασφαλή και άνετη μεταβίβαση των μελών της αποστολής «The Aegean Rosewedding 2014» από το Ηράκλειο Κρήτης στην Σαντορίνη. 

16 ζευγάρια Κινέζων νεόνυμφων που συνοδεύονται από 56 συγγενείς, φίλους και δημοσιογράφους ταξιδεύουν φέτος στην Ελλάδα στο πλαίσιο του θεσμού των «Τριανταφυλλένιων Γάμων» ή «Rosewedding», που θεσπίστηκε στο 1998 στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Τουρισμού της Σανγκάης, από τη Διεύθυνση Τουρισμού Σανγκάης και το δήμο Huangpu. Το Rosewedding προβλέπει την τέλεση πολλαπλών γαμήλιων τελετών ταυτόχρονα, γεγονός που συγκεντρώνει το ενδιαφέρον της κοινής γνώμης διεθνώς και αποτελεί σήμα κατατεθέν της Σανγκάης.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.