Αρχική Αεροπορικά Νέα Η Germanwings ακυρώνει περίπου 700 πτήσεις λόγω της τριήμερης απεργίας του συνδικάτου...

Η Germanwings ακυρώνει περίπου 700 πτήσεις λόγω της τριήμερης απεργίας του συνδικάτου πιλότων

on-strikeΗ Germanwings ακυρώνει περίπου 700 πτήσεις λόγω της τριήμερης απεργίας του συνδικάτου πιλότων / Πάνω από 600 πτήσεις θα πραγματοποιηθούν κανονικά/ Συνεχής πληροφόρηση στο www.germanwings.com

Λόγω της ανακοινωθείσας απεργίας του συνδικάτου των πιλότων Vereinigung Cockpit (VC) από σήμερα Τετάρτη 2 Απριλίου 2014 ώρα 00:01 έως Παρασκευή 4 Απριλίου 2014 ώρα 23:59 σε όλα τα γερμανικά αεροδρόμια, αναμένονται ακυρώσεις πτήσεων της Germanwings.

Από τις συνολικά 1332 πτήσεις της Germanwings που ήταν προγραμματισμένες για το εν λόγω τριήμερο, περίπου 700 πρόκειται να ακυρωθούν ενώ περισσότερες από 600 πτήσεις θα πραγματοποιηθούν κανονικά. Η αεροπορική εταιρεία έχει αναρτήσει στο www.germanwings.com/aktuell ολοκληρωμένη λίστα με τις πτήσεις που αναμένεται να επηρεαστούν από την απεργία.

Η Germanwings θα ειδοποιήσει με sms ή email τους επιβάτες που είχαν καταχωρήσει τα στοιχεία τους κατά τη διαδικασία της κράτησης. Οι επιβάτες των πτήσεων που επηρεάζονται από την απεργία μπορούν να αλλάξουν την κράτησή τους ή να την ακυρώσουν χωρίς επιβάρυνση. Λόγω μεγάλου φόρτου εργασίας στα τηλεφωνικά κέντρα της αεροπορικής εταιρείας, οι ακυρώσεις ή οι αλλαγές κρατήσεων μπορούν να πραγματοποιηθούν ακόμα και μετά την ημερομηνία της αρχικής πτήσης, αλλά πάντως έως τις 11.04.2014.

Κατά τη διάρκεια της απεργίας, η Germanwings θα αυξήσει το προσωπικό που απασχολείται στα αεροδρόμια προκειμένου να εξυπηρετούνται καλύτερα οι επιβάτες.

Η Germanwings ζητά συγνώμη για οποιαδήποτε αναστάτωση προκληθεί στους επιβάτες λόγω αυτής της κινητοποίησης.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.