Αρχική Βραβεία Χρυσό Βραβείο στον Δήμο Θήρας για τη δράση του “2013 Έτος Γαστρονομίας...

Χρυσό Βραβείο στον Δήμο Θήρας για τη δράση του “2013 Έτος Γαστρονομίας στη Σαντορίνη”

awards for tourismsantorini awards Χρυσό Βραβείο έλαβε ο Δήμος Θήρας για τη δράση του 2013 Έτος Γαστρονομίας στη Σαντορίνη στην κατηγορία Ετήσια Εκστρατεία Marketing (Annual Event Marketing Campaing) των Tourism Awards ενώ έπαινο έλαβε μαζί με την αρχιτέκτονα Φωτεινή Ξυράφη, για την μελέτη Βιοκλιματικής Αναβάθμισης του Κέντρου των  Φηρών.
            Τα αναμνηστικά παρέλαβε ο Δήμαρχος Θήρας Αναστάσιος – Νικόλαος Ζώρζος κατά την τελετή απονομής που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 8 Απριλίου 2014 στο ξενοδοχείο Divani Apollon Palace στο Καβούρι, από την διοργανώτρια Boussias Communications και το περιοδικό Hotel & Restaurant, υπό την αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού και του ΕΟΤ, με στόχο την ανάδειξη της αριστείας και της καινοτομίας στο χώρο του Travel, Hospitality & Leisure.
            Η Σαντορίνη εντάσσοντας στο τουριστικό της χαρτοφυλάκιο τη γαστρονομία διεκδίκησε επιτυχώς μία θέση ανάμεσα στους κορυφαίους γαστρονομικούς προορισμούς και από τον Ιανουάριο 2013 βρέθηκε στην πρώτη γραμμή της επικαιρότητας, διοργανώνοντας εκδηλώσεις και πραγματοποιώντας δράσεις, εντός και εκτός συνόρων, με στόχο την προώθηση του γαστρονομικού τουρισμού, την επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου και την προσέλκυση ποιοτικότερου τουρισμού.
            Τα αποτελέσματα της Βιοκλιματικής Μελέτης Αναβάθμισης του Κέντρου των Φηρών συνδέονται με το όραμα και τις βασικές στρατηγικές κατευθυντήριες επιλογές του Δήμου Θήρας για ενίσχυση του πολιτιστικού κεφαλαίου της περιοχής, αειφορίας, οικονομικής ανάπτυξης, ποιότητας ζωής, καθαριότητας, εξωραϊσμού και αισθητικής αναβάθμισης των κοινοχρήστων χώρων και τόπων ιδιαίτερου ενδιαφέροντος.
            Η Σαντορίνη διακρίθηκε επιπρόσθετα μέσω της Ένωσης Ξενοδόχων Σαντορίνης με το ασημένιο βραβείο στην κατηγορία «Community and Social Development» για την πρωτοβουλία της στο πλαίσιο της κοινωνικής της προσφοράς και των δραστηριοτήτων της, μέσω του Astra Suites το οποίο έλαβε χρυσό βραβείο στην κατηγορία «Excellence in Customers Service» και με το ασημένιο βραβείο που απονεμήθηκε στο Caldera Collection στην κατηγορία «Strategic Partnership».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.