Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Το σημαντικότερο Ελληνο-Ρωσικό Τουριστικό Forum που έγινε ποτέ στην Αθήνα, ξεκινά στις...

Το σημαντικότερο Ελληνο-Ρωσικό Τουριστικό Forum που έγινε ποτέ στην Αθήνα, ξεκινά στις 24 Απριλίου

greek-forumΤο 8ο Greek Forum είναι γεγονός.
Το σημαντικότερο Ελληνο-Ρωσικό Τουριστικό Forum που έγινε ποτέ στην Αθήνα ξεκινάει τις εργασίες του με κάθε επισημότητα, στις 24/04 στο Μέγαρο Μουσικής, αμέσως μετά το Πάσχα.
Είναι η πρώτη φορά που τόσοι πολλοί επαγγελματίες στο χώρο του Τουρισμού από τη Ρωσία και πάνω από 100 δημοσιογράφοι θα έχουν την ευκαιρία να επισκεφθούν την Αθήνα και να ανακαλύψουν τη φιλοξενία και τις ομορφιές της.

Όλοι οι επίσημοι φορείς του Τουρισμού στην Ελλάδα, καθώς επίσης και ο Δήμος Αθηναίων βοήθησαν από την πρώτη στιγμή στην επιτυχία του εγχειρήματος, καταννοώντας την ευκαιρία που δίνεται για πρώτη φορά στην πρωτεύουσα, να προβληθεί τόσο έντονα και αποτελεσματικά, σε μία τόσο σημαντική τουριστική αγορά.
Greekrussian forum 1

Η διοργάνωση ανήκει στο LABIRINT έναν από τους μεγαλύτερους Ρώσους Tour Operators,  σε συνεργασία με το LE GRAND GROUP OF COMPANIES, τον πλέον σημαντικό ταξιδιωτικό όμιλο εισερχόμενου τουρισμού στην Ελλάδα και την AEGEAN.
Στόχος του Greek Forum είναι η πρωτεύουσα της Ελλάδας να γίνει ο αγαπημένος προορισμός των Ρώσων επισκεπτών τα επόμενα χρόνια, μεγαλώνοντας τη διάρκεια παραμονής τους κατά τη διάρκεια των διακοπών τους στη χώρα μας. www.greekforum.ru

Για τον παραπάνω λόγο το LE GRAND GROUP OF COMPANIES, official partner του Labirint στην Ελλάδα, επένδυσε στη δημιουργία ενός άνετου και πολυτελούς γραφείου στην Αθήνα, προκειμένου να παρέχουν υψηλού επιπέδου υπηρεσίες όχι μόνο στους Ρώσους, αλλά και σε άλλους  απαιτητικούς επισκέπτες.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Όμιλος “Le Grand Group of Companies” το 2013 διπλασίασε τις αφίξεις σχεδόν σε όλους τους προορισμούς με πρώτη την Κρήτη, στην οποία βρίσκονται και τα κεντρικά γραφεία του Ομίλου, ξεπερνώντας τους 260.000 επισκέπτες στους 4 προορισμούς.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.