Αρχική Αεροπορικά Νέα Η Gulf Air επιστρέφει στην Αθήνα, με απ’ ευθείας πτήσεις από 16...

Η Gulf Air επιστρέφει στην Αθήνα, με απ’ ευθείας πτήσεις από 16 Ιουνίου

Guf AirΗ Gulf Air, ο εθνικός αερομεταφορέας του Μπαχρέιν, ανακοίνωσε ότι επαναλαμβάνει τις πτήσεις της προς την Αθήνα, με 4 εβδομαδιαίες πτήσεις από το Διεθνές Αεροδρόμιο της Αθήνας. Οι πτήσεις αυτές ξεκινούν στις 16 Ιουνίου .

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Gulf Air , κ. Maher Salman Al Musallam σχολίασε , ” Βλέπουμε μοναδικές επιχειρηματικές ευκαιρίες και τον τουρισμό στην Ελλάδα , παράλληλα με τα θετικά σημάδια της οικονομικής ανάκαμψης της χώρας. Ως εκ τούτου, και σε συνέχεια της πρόσφατης επέκτασης του δικτύου της Gulf Air σε σημαντικούς προορισμούς, όπως η Al Maktoum International στο Dubai World Central ( DWC ) και η Thiruvananthapuram στην Ινδία , είμαι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσω την επιστροφή των πτήσεών μας στην Αθήνα . “

και στη συνέχεια ανέφερε « ….Περιμένουμε ότι η Αθήνα να είναι μια επιτυχημένη προσθήκη στο δίκτυό μας και προσβλέπουμε στη συνέχιση των ισχυρών δεσμών μας με την ελληνική πρωτεύουσα . “

Οι τέσσερις εβδομαδιαίες πτήσεις της Gulf Air θα εκτελούνται με Airbus A320 – ER σε δύο κατηγορίες θέσεων , το οποίο διαθέτει 14 Falcon Gold Class θέσεις και 96 θέσεις Economy Class . Σχεδιασμένο ειδικά για την αεροπορική εταιρεία, περιλαμβάνει διάφορα στοιχεία της ανατροφοδότησης των επιβατών. Το A320 – ER είναι το μόνο αεροσκάφος του είδους του στον κόσμο που διαθέτει  καθίσματα πλήρως αναδιπλούμενα – κρεβάτια, καθώς είναι εξοπλισμένα με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας στην ψυχαγωγία εν πτήσει.

Gulf Air πήρε τη δύσκολη απόφαση να αναστείλει τις υπηρεσίες στην Αθήνα το Μάρτιο του 2012 για εμπορικούς λόγους μετά από μια παρατεταμένη περίοδο δύσκολες συνθήκες λειτουργίας.

Οι πτήσεις θα λειτουργήσουν ως εξής :

Flight Number Departure Airport Departure Time Arrival Airport Arrival Time Frequency
GF0039 Bahrain 11:40 Athens 16:10 Mon, Wed, Thur & Fri
GF0040 Athens 16:55 Bahrain 21:05 Mon, Wed, Thur & Fri

*All times are local “

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.