Αρχική Αεροπορικά Νέα Η easyJet κρατάει τους επιβάτες της «συντονισμένους»

Η easyJet κρατάει τους επιβάτες της «συντονισμένους»

Η easyJet κρατάει τους επιβάτες της «συντονισμένους» Οι επιβάτες της easyJet, μπορούν πλέον να χρησιμοποιούν τα ereaders, tablets ή κινητά τηλέφωνα εν πτήση

Η easyJet, ανακοίνωσε ότι, σε όλους τους επιβάτες εν πτήση επιτρέπεται να χρησιμοποιούν τις προσωπικές τους ηλεκτρονικές συσκευές όπως laptop, DVD player, tablet και κινητό τηλέφωνο στο  ‘Flight Mode’, σε όλη την πτήση και την απογείωση και την προσγείωση.
Έως  τώρα, ήταν υποχρεωτικό οι επιβάτες να κλείνουν τις ηλεκτρονικές συσκευές τους κατά τη διάρκεια της πτήσης, και η αλλαγή έρχεται, μετά τις πρόσφατες συστάσεις από τον Ευρωπαϊκό Οργανισμό Ασφάλειας της Αεροπορίας (EASA) για αυτούς τους περιορισμούς να γίνουν πιο «χαλαροί».

Ο Peter Duffy, Group Commercial Director, Customer, Product and Marketing της easyJet δήλωσε:
«Γνωρίζουμε ότι οι φορητές συσκευές αποτελούν ένα σημαντικό μέρος του ταξιδιού για τους πελάτες μας, έτσι είμαστε πολύ χαρούμενοι που πλέον μπορούν να χρησιμοποιούν τις ηλεκτρικές συσκευές τους εν πτήση, σε  ‘Flight Mode’, κατά τη διάρκεια όλου του ταξιδιού – πιστεύουμε ότι αυτό θα είναι μια ευχάριστη αλλαγή που θα εκτιμηθεί από τους επιβάτες.»

Η easyJet υπέβαλε μια λεπτομερή πρόταση για την ασφάλεια της Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας (ΥΠΑ), η οποία έχει εγκριθεί σύμφωνα με όλους τους κανονισμούς ασφαλείας, πράγμα που σημαίνει ότι οι επιβάτες θα είναι σε θέση να συνεχίσουν να παρακολουθούν ταινίες, την ανάγνωση e-books, την επεξεργασία ή τη σύνταξη e-mails χωρίς διακοπή για περισσότερο.

Η easyJet υπέβαλε μια λεπτομερή πρόταση σχετικά με την ασφάλεια στην Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας (ΥΠΑ), η οποία εγκρίθηκε καθώς ήταν σύμφωνα με όλους τους κανονισμούς ασφαλείας, πράγμα που σημαίνει ότι οι επιβάτες θα είναι σε θέση να συνεχίσουν να παρακολουθούν ταινίες, να διαβάζουν e-books, να  χρησιμοποιούν τα  emails τους, χωρίς καμία ενόχληση.

Η ανακοίνωση έρχεται μόλις λίγους μήνες μετά από τη λειτουργία της υπηρεσίας της easyJet, των κινητών καρτών επιβίβασης, που λειτουργεί  στο 85% του δικτύου της. Η easyJet έχει μία από τις ταχύτερες apps στο χώρο, η οποία χρησιμοποιείται από σχεδόν οκτώ εκατομμύρια επιβάτες.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.