Αρχική Αεροπορικά Νέα Η Airbus φέρνει την άνεση μίας μεγάλης καμπίνας στην ευρύτερη αγορά

Η Airbus φέρνει την άνεση μίας μεγάλης καμπίνας στην ευρύτερη αγορά

Airbus new ACJ319Η Airbus εγκαινιάζει μια νέα έκδοση του δημοφιλούς εταιρικού τζετ, ACJ319, προσφέροντας στους πελάτες την απλότητα, την ταχύτητα και την εξοικονόμηση ενέργειας στην καμπίνα. Το  ACJ319 Elegance, είναι η νέα έκδοση που συμπληρώνει και αναβαθμίζει την ήδη προσαρμοσμένη έκδοση.

“Τα εταιρικά τζετ της Airbus επιτρέπουν πάντα στους πελάτες να μεταφέρουν τον τρόπο ζωής τους και στον αέρα, λόγω ότι έχουν τις μεγαλύτερες και ψηλότερες καμπίνες, σε σχέση με οποιαδήποτε άλλο εταιρικό αεροσκάφος”, δηλώνει ο Chief Operating Officer &Πελάτες της Airbus, ο κ. John Leahy. “Το νέο ACJ319 Elegance επιτρέπει ακόμη ευκολότερα και ταχύτερα τους πελάτες να δημιουργήσουν την καμπίνα των ονείρων τους, επιλέγοντας από μια ευρεία γκάμα καθισμάτων και διαρρυθμίσεις », πρόσθεσε ο κ. Leahy.

Το Elegance συνδυάζει τον άτρακτο του σημερινού ACJ319 με μία νέα καμπίνα που επιτρέπει στους πελάτες να επιλέξουν από ένα ευρύ φάσμα των ενοτήτων σαλόνι, γραφείο, τραπεζαρία και συνθέσεις συνεδρίων, τα οποία συμπληρώνονται από ένα WC & χώρο υποδοχής μπροστά και μία κρεβατοκάμαρα με μπάνιο στο πίσω μέρος του αεροσκάφους.  

Αυτή η διάταξη απλοποιεί τη διαρρύθμιση της καμπίνας, επιτρέποντας στους πελάτες να διαμορφώσουν το χώρο τους σύμφωνα με τις δικές τους ανάγκες και προτιμήσεις, χωρίς να χρειάζεται να επενδύσουν πολύ χρόνο. Καθιστά επίσης ευκολότερο για τους πελάτες να αναβαθμίζουν την καμπίνα τους σε αργότερο χρόνο, απλά αντικαταστόντας ένα ή περισσότερα στοιχεία με άλλα.

Το ACJ319 της Airbus είναι η πιο δημοφιλής εκδοχή της οικογενειακής τζετ των εταιρικών και η εισαγωγή της Elegance σημαίνει ότι οι πελάτες θα έχουν την ελευθερία να επιλέξουν μεταξύ αυτής  ή της υπάρχουσας τροποποιήσιμης διάταξης.

Ο εξοπλισμός του Airbus, ACJ319 Elegance, θα δημιουργηθεί από την Airbus Corporate Jet κέντρο (ACJC), της θυγατρικής της εταιρείας στην Τουλούζη, που ανέπτυξε το concept, για να προσφέρει «ελευθερία» στους πελάτες να τροποποιήσουν το χώρο τους όπως επιθυμούν και να επιλέξουν από ένα ευρύ φάσμα  cabin-outfitters, περιλαμβανόμενου ενός δικτύου από οκτώ ήδη εγκεκριμένων, από την Airbus, outfitters καμπίνων, σε όλο τον κόσμο.

Η Airbus προσφέρει την πιο ολοκληρωμένη σειρά business τζετ/ αεροσκάφη, όλα προέρχονται από την πιο σύγχρονη οικογένεια αεροσκαφών στον κόσμο, με πληρότητα από 19 έως και πάνω από 100 επιβάτες σε απαράμιλλη άνεση και ευρυχωρία & ελευθερία κινήσεων.

Περισσότεροι από 170 Airbus business τζετ έχουν πουληθεί μέχρι σήμερα και πετούν σε όλες τις ηπείρους του κόσμου, συμπεριλαμβανομένης και της Ανταρκτικής.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.