Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΦΕΤΟΣ ΤΟ ΝΟΥΜΕΡΟ ΕΝΑ ΣΤΟΝ ΤΟΥΡΙΣΜΟ

Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΦΕΤΟΣ ΤΟ ΝΟΥΜΕΡΟ ΕΝΑ ΣΤΟΝ ΤΟΥΡΙΣΜΟ

Η Ελλάδα θα είναι φέτος το νούμερο ένα στον τουρισμό Sena Uzgören DeturΗ Ελλάδα θα είναι φέτος το νούμερο ένα στον τουρισμό, δηλώνει σε συνέντευξη στην αυστριακή εφημερίδα Die Presse o επικεφαλής του Tour Operator  DETUR.

Με  τίτλο «Η Ελλάδα είναι και πάλι νούμερο ένα» φιλοξενείται στην εφ/δα Die Presse συνέντευξη που παραχώρησε στην Eva Steindorfer ο Sena Uzgören, πρώην διευθυντής του τουριστικού ομίλου TUI Österreich και νυν επικεφαλής της εταιρείας Detur, ενός νέου «παίκτη» στην τουριστική αγορά της Αυστρίας, όπως αναφέρει εισαγωγικά η εφημερίδα.

Οι προορισμοί που προσφέρονται από την Detur είναι η Ελλάδα, η Τουρκία, η Τυνησία και η Αίγυπτος. Ερωτηθείς για τους προορισμούς αυτούς και το κατά πόσο η κρίση που διέρχονται κάποιες χώρες δυσχεραίνει τη δουλειά της εταιρείας, ο κ. Uzgören απαντά ότι φυσικά και υπάρχουν προβλήματα, αλλά για φέτος το καλοκαίρι, λόγου χάρη, η Ελλάδα θα είναι και πάλι ο υπ’αριθμόν ένα προορισμός.

Τέλος, σχολιάζοντας την αύξηση των τιμών στην Ελλάδα φέτος μέχρι και κατά 30%, ο Sena Uzgören επισημαίνει ότι ο ελληνικός τουρισμός σταδιακά επιστρέφει στα προ κρίσης επίπεδα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.