Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Greek Health Tourism Workshop 2014 – 3η Εκδήλωση Προβολής Ελληνικού Τουρισμού...

Greek Health Tourism Workshop 2014 – 3η Εκδήλωση Προβολής Ελληνικού Τουρισμού Υγείας στη Ρωσία

medical_tourismΔυναμική διείσδυση στην αγορά Τουρισμού Υγείας στη Ρωσία επιχειρεί η Ελλάδα μέσα από το Greek Health Tourism Workshop που πραγματοποιείται στις 7 Απριλίου στη Μόσχα. Περισσότερες από 15 επιχειρήσεις συμμετέχουν στην εκδήλωση που θα λάβει χώρα στο ξενοδοχείο Metropol πλησίον της Κόκκινης Πλατείας. Κορυφαίες κλινικές, ξενοδοχεία και τουριστικά γραφεία από την Ελλάδα, συμμετέχοντας στο Greek Health Tourism Workshop εντείνουν τις προσπάθειες παρουσίασης και προβολής των υπηρεσιών τους που σχετίζονται με τον Τουρισμό Υγείας στη Ρωσία, στοχεύοντας σε ένα μεγαλύτερο μερίδιο της ρώσικης αγοράς για την Ελλάδα.

Το Greek Health Tourism Workshop που οργανώνεται από την Tourism Today σε συνεργασία με την Ελληνική Πρεσβεία στη Μόσχα και τον Σύνδεσμο Tour Operators της Ρωσίας, αναμένεται να δώσει μεγάλη ώθηση στην εικόνα της Ελλάδας ως ιδανικού προορισμού για την παροχή υπηρεσιών υγείας και θεραπειών σε συνδυασμό με διακοπές. Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία τουλάχιστον 250 ρωσικές επιχειρήσεις (Facilitators, ασφαλιστικές εταιρείες κ.α) έχουν δηλώσει συμμετοχή και έχουν εισέλθει στο σύστημα ραντεβού για τις B2B συναντήσεις την ημέρα του workshop. Στο περιθώριο της εκδήλωσης θα πραγματοποιηθεί ειδικό meeting που θα εμπεριέχει την παρουσίαση του ελληνικού τουρισμού υγείας στα ρωσικά MME και τους Ρώσους Tour Operators.

Επισημαίνεται ότι το ενδιαφέρον από την πλευρά των Ρώσων εκφράστηκε ηχηρά ήδη κατά την προηγούμενη εκδήλωση τον Οκτώβριο του 2013, τόσο με τη συμμετοχή επαγγελματιών που συνδέονται με το χώρο του τουρισμού υγείας όσο και από στελέχη της ρωσικής κυβέρνησης, οι οποίοι εντυπωσιάστηκαν από το υψηλό επίπεδο της υποδομής και των υπηρεσιών στον τομέα της υγείας.

Σύμφωνα με τα στοιχεία, ο μεγαλύτερος αριθμός των Ρώσων που ταξιδεύει εκτός Ρωσίας για ιατρικούς λόγους έχει ως προορισμό το Ισραήλ, χώρα η οποία έχει αναπτύξει ιδιαίτερα τις υποδομές της αλλά και το προφίλ της ως ιατρικός προορισμός. Σε πολλές χώρες δε της Ευρώπης,  όπως στη Γερμανία, λόγω του αυξανόμενου ενδιαφέροντος για τις υπηρεσίες υγείας από τους Ρώσους ασθενείς, τα νοσοκομεία διαθέτουν πλέον ρωσόφωνο προσωπικό.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.