Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Συνάντηση Με τον Γερμανό Βουλευτή, Γιούργκεν Κλίμκε, είχε ο πρόεδρος του Ξενοδοχειακού...

Συνάντηση Με τον Γερμανό Βουλευτή, Γιούργκεν Κλίμκε, είχε ο πρόεδρος του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου της Ελλάδος, κ. Γεώργιος Τσακίρης

ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου κ. Γεώργιος ΤσακίρηςΜε τον Γερμανό Βουλευτή, μέλος της Επιτροπής Οικονομικής Συνεργασίας και Ανάπτυξης της Ομοσπονδιακής Βουλής (Bundestag) Γιούργκεν Κλίμκε, συναντήθηκε τη Πέμπτη 27 Μαρτίου, ο πρόεδρος του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου της Ελλάδος, κ. Γεώργιος Τσακίρης.
Στην ατζέντα της συνάντησης που έλαβε χώρα στα γραφεία του Ξ.Ε.Ε. κυριάρχησαν ζητήματα που απασχολούν τον ελληνικό τουρισμό και την ανάγκη έτι περαιτέρω αύξησης του τουριστικού ρεύματος από τη Γερμανία στην Ελλάδα.
Στο πλαίσιο αυτό, μεταξύ άλλων, συζητήθηκε η ανάπτυξη εναλλακτικών μορφών τουρισμού όπως του αθλητικού, του θρησκευτικού και του τουρισμού υγείας στην Ελλάδα. Παράλληλα, ο Γερμανός Βουλευτής πρότεινε να συνδράμει από τη θέση του για την προσέλκυση τουριστών Τρίτης Ηλικίας στη χώρα μας.
Ακολούθως, ζητήθηκε από τον κ. Τσακίρη η μεταφορά τεχνογνωσίας για θέματα εκπαίδευσης, ενώ ανταλλάχθηκαν απόψεις για το marketing και την περαιτέρω ανάπτυξη του ελληνικού τουρισμού.  
Επισημαίνεται τέλος ότι ο κ. Κλίμκε αποτελεί επίσης μέλος της Επιτροπής Εξωτερικών Σχέσεων της γερμανικής Βουλής. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.