Αρχική Βραβεία Προσωπικότητα της Χρονιάς ο Νικόλαος Κοκλώνης

Προσωπικότητα της Χρονιάς ο Νικόλαος Κοκλώνης

Nikolaos_KoklonisΜια εξαιρετικά τιμητική διάκριση απέσπασε πρόσφατα ο Πρόεδρος και Ιδρυτής της Airfasttickets κ. Νικόλαος Κοκλώνης, ο οποίος τιμήθηκε με το βραβείο «Προσωπικότητα 2013-2014» για την προσφορά του στο ηλεκτρονικό επιχειρείν κατά τη διάρκεια της φετινής τελετής στον Πειραιά.
Τα βραβεία «Προσωπικότητες της Χρονιάς» διοργανώνονται για 6η συνεχή χρονιά από την Κερκυραϊκή Ένωση Πειραιά σε συνεργασία με τον  Δημοσιογραφικό Οργανισμό Κόρφου. Η εκδήλωση έλαβε χώρα στο Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Πειραιά, τελώντας  υπό την αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας και της Ένωσης  Δημοσιογράφων Ευρωπαϊκού Τύπου, παρουσία πολλών εκπροσώπων από το χώρο των τεχνών, των επιστημών, των ΜΜΕ και του επιχειρείν.                                            
Ο κ. Κοκλώνης, που πλέον μοιράζει το χρόνο του μεταξύ των γραφείων της Airfasttickets στον Πειραιά και τα αντίστοιχα στη Νέα Υόρκη, παρέλαβε το βραβείο με την ονομασία  «Γεώργιος Κασιμάτης», τονίζοντας χαρακτηριστικά: «Με τη βράβευσή μου μεταξύ των προσωπικοτήτων της χρονιάς επισφραγίζεται με ιδανικό τρόπο η επιτυχία ενός προσωπικού μου οράματος. H εταιρία μας η Airfasttickets μια προσπάθεια που ξεκίνησα με πολύ κόπο και αγάπη το 2009, πλέον μεγάλωσε και άνοιξε τα φτερά της με στόχο να δείξει στον κόσμο τον τρόπο που εμείς οι Έλληνες αντιλαμβανόμαστε το ηλεκτρονικό επιχειρείν. Ενώ η ζωή μου μοιράζεται πλέον σε πολλές χώρες, σήμερα βιώνω τη μοναδική συγκίνηση να βραβεύομαι στην πόλη που ανήκει η καρδιά μου: τον αγαπημένο μου Πειραιά».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.