Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Μαρίνα Ταγλή υποψήφια ΔΣ ΗΑΤΤΑ: Θέλω να προσπαθήσω για την ανάπτυξη...

Μαρίνα Ταγλή υποψήφια ΔΣ ΗΑΤΤΑ: Θέλω να προσπαθήσω για την ανάπτυξη του κλάδου μας

TagliΗ “στάση του παραμένω απαθής” δεν μου ταιριάζει. Θέλω να προσπαθήσω ως εκπρόσωπος σας με επιμονή, συνέπεια καθώς και με τις γνώσεις, την επαγγελματική μου εμπειρία, την αισιοδοξία  και την όρεξη για ενεργό δράση και καινοτομίες να προωθήσω τα ζητήματα του κλάδου μας επαρκώς και άξια.

Τα Γραφεία Ταξιδίων, χρειάζονται μία δυνατή φωνή για τα δίκαια αιτήματά τους και για αποκτήσουμε επιτέλους ένα ελκυστικότερο επιχειρηματικό περιβάλλον.

Για τους παραπάνω λόγους σας προσκαλώ να έρθετε να ψηφίσετε για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου του ΗΑΤΤΑ και σας ζητώ να με τιμήσετε με την ψήφο σας.

Η Μαρίνα Ταγλή
Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα, τελείωσε το Τοσίτσειο Αρσάκειο Λύκειο Εκάλης. Σπούδασε Οικονομικά και απέκτησε Μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών στο Μάρκετινγκ από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών.
Για ένα διάστημα 2 ετών έζησε στη Γαλλία , όπου ξεκίνησε το ενδιαφέρον της για τον υπαίθριο τουρισμό.
Επιστρέφοντας στην Ελλάδα ίδρυσε το Tag Travel με ειδίκευση στον εναλλακτικό τουρισμό και στις υπαίθριες δραστηριότητες.

Στη συνέχεια λόγω της αγάπης της για το βουνό και το χιόνι ανέλαβε την διοίκηση και τη λειτουργία του πολυτελούς ξενοδοχείου Tagli Resort & Spa 5* στην Αράχωβα.

Είναι μέλος του ΗΑΤΤΑ, της ΠΟΞ, του χιονοδρομικού συλλόγου Αραχωβας και συμμετέχει σε διαφορές επιτροπές και συμβούλια με σκοπό την ανάπτυξη του Τουρισμού Υπαίθρου.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.