Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά ΙΝΣΕΤΕ: Νέες Αρχές Ποιότητας για τον τουρισμό προτείνει η Ευρωπαϊκή Επιτροπή

ΙΝΣΕΤΕ: Νέες Αρχές Ποιότητας για τον τουρισμό προτείνει η Ευρωπαϊκή Επιτροπή

SETE logoΤο αμέσως επόμενο διάστημα και με την ολοκλήρωση των διεργασιών για την απόκτηση της διαχειριστικής του επάρκειας, το ΙΝΣΕΤΕ θα ξεκινήσει την υλοποίηση του επιχειρησιακού του πλάνου. Στόχος του Iνστιτούτου είναι να σχεδιάσει και να υλοποιήσει σειρά προγραμμάτων σχετικά με τη βελτίωση των προσφερόμενων τουριστικών υπηρεσιών της χώρας, τα οποία θα ενισχύσουν ιδιαίτερα τις Μικρομεσαίες Επιχειρήσεις.
 
Βάση για τη δημιουργία και την υλοποίηση αυτών των προγραμμάτων θα είναι οι νέες αρχές ποιότητας για τον τουρισμό, όπως αυτές προτείνονται από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή. Οι αρχές, οι οποίες έχουν εθελοντικό χαρακτήρα υλοποίησης για τα κράτη μέλη, καλύπτουν τέσσερις κύριους τομείς: την κατάρτιση του προσωπικού, την ικανοποίηση των καταναλωτών, την καθαριότητα και την συντήρηση των χώρων, καθώς και την ακρίβεια και την αξιοπιστία των πληροφοριών.
 
Η συγκεκριμένη πρωτοβουλία, η οποία υποστηρίζεται ένθερμα από τον Αντιπρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, κ. Antonio Tajani, βρίσκει τον ΣΕΤΕ αρωγό για την υλοποίησή της στην Ελλάδα. Ακολουθώντας τις νέες αρχές ποιότητας για τον τουρισμό και με όχημα το ΙΝΣΕΤΕ, οι Μικρομεσαίες Επιχειρήσεις θα είναι σε θέση να ενδυναμώσουν την ποιότητα των προσφερόμενων υπηρεσιών τους.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.