Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Η Google λέει “Χρόνια Πολλά σε όλες τις γυναίκες!” με τον δικό...

Η Google λέει “Χρόνια Πολλά σε όλες τις γυναίκες!” με τον δικό της τρόπο

Google doodle Παγκόσμια Ημέρα της ΓυναίκαςΓια περισσότερα από 100 χρόνια, η Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας αποτελεί μία μοναδική ευκαιρία για να γιορτάσουμε τον αντίκτυπο που είχαν σημαντικές γυναίκες στην κοινωνία και να επικεντρωθούμε στον δρόμο που χρειάζεται να διανυθεί προκειμένου να επιτευχθεί η ισότητα των δύο φύλων.
 
Γιορτάζοντας τις γυναίκες της τεχνολογίας
Η Google για να συμβάλλει στην αύξηση της προβολής, αλλά και τη διεύρυνση της κοινότητας και των πόρων των γυναικών της τεχνολογίας, έχει δρομολογήσει μια σειρά με videos από περισσότερες από 100 εκδηλώσεις σε 52 χώρες αφιερωμένες στις “Techmakers” γυναίκες, με στόχο να τις γιορτάσουμε και να τις υποστηρίξουμε με πάθος σε όλο τον κόσμο.

Φωτίζοντας την πορεία των γυναικών στην ιστορία και τον συλλογικό τους αντίκτυπο
Το Google Cultural Institute λανσάρει το νέο κανάλι Women in Culture, ένα κανάλι με εκθέματα που διηγούνται ιστορίες για γυναίκες- κάποια ιδιαίτερα γνωστές και κάποιες λιγότερο – και τον αντίκτυπο τους στην παγκόσμια ιστορία.
 
Τιμητική αρχική σελίδα
Στο πλαίσιο της συνεχούς προσπάθειας υποστήριξης της διαφορετικότητας και της ένταξης, το σημερινό πραγματικά διεθνές doodle για την Ημέρα της Γυναίκας, φιλοξενεί περισσότερες από 100 γυναίκες από όλο τον κόσμο που μας εμπνέουν, συμπεριλαμβανομένης της Προέδρου της Λιθουανίας, μία γενναία Πακιστανή εκπαιδευτικό ακτιβίστρια, τη μουσικό με τις περισσότερες ηχογραφήσεις στην ιστορία της μουσικής, μία μονίμως ανήσυχη εξερευνήτρια και δεκάδες άλλες γυναίκες.
 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.