Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ «HOLIDAY & SPA EXPO» ΣΤΗ...

Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ «HOLIDAY & SPA EXPO» ΣΤΗ ΣΟΦΙΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑΣ

To_Periptero_tis_Perifereias_Kentrikis_Makedonias_stin_Diethni_Ekthesi_Tourismou_VoulgariaΣε μια ακόμη σημαντική διεθνή τουριστική διοργάνωση συμμετείχε η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, συνεχίζοντας και εντείνοντας την υλοποίηση του νέου ολοκληρωμένου σχεδίου τουριστικής προβολής για το 2014. Η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας σημείωσε μια επιτυχημένη παρουσία στη θεματική έκθεση “Holidays and Spa Expo”, η οποία πραγματοποιήθηκε στη Σόφια της Βουλγαρίας από τις 13 έως τις 15 Φεβρουαρίου 2014.
Την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας εκπροσώπησαν υπηρεσιακοί παράγοντες των Διευθύνσεων Εμπορίου και Τουρισμού της  Γενικής Διεύθυνσης Ανάπτυξης της Π.Κ.Μ., οι οποίοι ήρθαν σε επαφή με τουριστικούς φορείς της Ελλάδας και του εξωτερικού, αλλά και με επαγγελματίες και δημοσιογράφους του τουρισμού, με σκοπό την προβολή της Περιφέρειας ως ένα ευρύ πεδίο προορισμών και επιλογών, με ιδιαίτερη έμφαση στις θεματικές και εναλλακτικές μορφές τουρισμού, όπως οι προσκυνηματικές περιηγήσεις, ο ιαματικός και συνεδριακός τουρισμός, οι επισκέψεις σε πόλεις κ.τ.λ.
Στην έκθεση συμμετείχαν σημαντικοί επιχειρηματίες του τουρισμού από χώρες κυρίως της Ανατολικής Ευρώπης, αλλά και της Άπω Ανατολής. Ιδιαίτερα έντονη και δραστήρια ήταν η παρουσία Ελλήνων επιχειρηματιών στην έκθεση, ενώ η Χαλκιδική ξεχώρισε με τη συμμετοχή της τόσο σε αριθμό περιπτέρων όσο και σε πρωτοπόρες ιδέες για πωλήσεις τουριστικών προτάσεων – πακέτων.
Αναφερόμενος στη συμμετοχή της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας ο Αντιπεριφερειάρχης της Π.Ε. Χαλκιδικής και αρμόδιος στον τομέα του τουρισμού για την Π.Κ.Μ. Γιάννης Γιώργος εξέφρασε την ικανοποίησή του για το υψηλό επίπεδο της παρουσίας της Περιφέρειας στη συγκεκριμένη έκθεση. «Με τη στοχευμένη και συνεχή παρουσία της σε διεθνείς τουριστικές εκθέσεις, η Κεντρική Μακεδονία αποδεικνύει σε Έλληνες και ξένους ότι αποτελεί έναν ελκυστικό και δημοφιλή προορισμό για δωδεκάμηνο τουρισμό, που προσφέρει ποικίλες ταξιδιωτικές εμπειρίες και προτάσεις σε εναλλακτικές μορφές τουρισμού, όπως ο ιαματικός τουρισμός. Η Διεθνής Έκθεση “Holidays and Spa Expo” είναι μια από τις πιο σημαντικές τουριστικές εκθέσεις του είδους στα Βαλκάνια, γεγονός που μας δίνει τη δυνατότητα να ενδυναμώσουμε περαιτέρω τις σχέσεις μας με τις τουριστικές αγορές των γειτονικών χωρών. Εξάλλου, η Κεντρική Μακεδονία κατέχει ήδη κορυφαία θέση στις προτιμήσεις των Βουλγάρων τουριστών και επιχειρηματιών τουρισμού. Αυτή τη θέση είμαστε αποφασισμένοι να διατηρήσουμε, ενισχύοντας τα θετικά μηνύματα για Χαλκιδική και Πιερία, όπου αναμένουμε περισσότερες αφίξεις τη φετινή τουριστική περίοδο», δήλωσε ο κ. Γιώργος.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.