Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Επιτυχημένη η συμμετοχή της Ένωσης Ξενοδόχων Σαντορίνης στην έκθεση ΙΤΒ στο Βερολίνο...

Επιτυχημένη η συμμετοχή της Ένωσης Ξενοδόχων Σαντορίνης στην έκθεση ΙΤΒ στο Βερολίνο (5-9.3.2014)

Santorini Hoteliers ITB 2014Με την συμμετοχή του προέδρου της κ. Μανώλη Καραμολέγκου πραγματοποιήθηκε η εκπροσώπηση της Ένωσης Ξενοδόχων Σαντορίνης στην τουριστική έκθεση ΙΤΒ στο Βερολίνο το διάστημα 5-9 Μαρτίου.

Κατά την διάρκεια της έκθεσης και με την συμμετοχή του κ. Καραμολέγκου πραγματοποιήθηκαν αρκετές προγραμματισμένες συναντήσεις  με  επαγγελματίες του τουρισμού από διάφορες χώρες καθώς και με tour operators και δημοσιογράφους οι οποίοι έδειξαν αυξημένο ενδιαφέρον για την Σαντορίνη.

Μεταξύ των επαφών και συζητήσεων του κ. Καραμολέγκου, ιδιαίτερο ενδιαφέρον είχαν αυτές που πραγματοποιήθηκαν με εκπροσώπους εταιριών που σχεδιάζουν την δρομολόγηση υδροπλάνων σε νησιά του Αιγαίου, μεταξύ των οποίων και η Σαντορίνη, μέσα από τις οποίες και πέρα από το ενδιαφέρον για τα νησιά των εταιριών, παρουσιάστηκε και πάλι το σοβαρό πλέον ενδεχόμενο δρομολόγησής τους.

Το παρόν στην έκθεση έδωσε και το μέλος της Ε.Ξ.Σ. κ. Κάλια Κωσταντινίδου Director of Sales & Marketing at Vedema Resort & Mystique The Luxury Collection, Starwood Hotels & Resorts Santorini.

Η Ένωση Ξενοδόχων Σαντορίνης συμμετείχε στην έκθεση μέσω του στάντ της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου η επισκεψιμότητα του οποίου ήταν πολύ μεγάλη και το κλίμα κατά την διάρκεια της έκθεσης θετικό και ενθαρρυντικό μιας κι όλα τα μηνύματα έδειξαν αύξηση των αφίξεων για την ερχόμενη τουριστική περίοδο.

Η Ένωση Ξενοδόχων Σαντορίνης συμμετείχε σε όλες τις εκδηλώσεις στις οποίες έδωσε το παρόν η Περιφέρεια Ν. Αιγαίου μεταξύ των οποίων ήταν επαφές με επαγγελματίες του τουρισμού και δημοσιογράφους απ όλο τον κόσμο.

Στον απολογισμό της έκθεσης, η παρουσία της Ένωσης Ξενοδόχων Σαντορίνης κρίνεται επιτυχημένη μιας και το στάντ στο οποίο συμμετείχε προσέλκυσε το ενδιαφέρον χιλιάδων επισκεπτών και επαγγελματιών του τουρισμού.

Η Ένωση Ξενοδόχων Σαντορίνης θα συνεχίσει δυναμικά να δίνει το παρόν εντός και εκτός Ελλάδας  με στόχο την καλύτερη  δυνατή προβολή  του νησιού και των προϊόντων του έτσι ώστε να συνεχίσει να βρίσκεται σε μια από τις καλύτερες θέσεις στον παγκόσμιο τουριστικό χάρτη.

Από πλευράς Υπ. Τουρισμού και τη διάρκεια της παραμονής της στο Βερολίνο, η κ. Κεφαλογιάννη συναντήθηκε με τον υφυπουργό Αναπτυξιακής Συνεργασίας της Γερμανίας και εντεταλμένο για την Ελληνογερμανική Συνέλευση Γιόαχιμ Φούχτελ, καθώς και με την υφυπουργό για τις Μεσαίες Επιχειρήσεις και τον Τουρισμό Ίρι Γκλάιχε. Στο επίκεντρο των συζητήσεων τέθηκαν θέματα ελληνογερμανικής συνεργασίας στο τομέα του τουρισμού, η προσέλκυση επενδύσεων και θέματα τεχνογνωσίας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.