Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Εκπαιδευτικό πρόγραμμα για το διαδίκτυο οργανώνει η Ένωση Ξενοδοχείων Σητείας

Εκπαιδευτικό πρόγραμμα για το διαδίκτυο οργανώνει η Ένωση Ξενοδοχείων Σητείας

Sitia Hotels AssociationΗ Ένωση Ξενοδοχείων Σητείας διοργανώνει, Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα  με τίτλο «Η χρήση των υπηρεσιών του διαδικτύου στην μεγιστοποίηση της απόδοσης των ξενοδοχειακών πωλήσεων», το Σάββατο 29 Μαρτίου 2014 και ώρα 11:00 π.μ., στο Ξενοδοχείο Sitia Beach city resort and spa (Λεωφόρος Καραμανλή, Σητεία).
 
Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα απευθύνεται σε όλους τους ξενοδόχους καθώς και σε όλους τους ιδιοκτήτες καταλυμάτων που θέλουν να ενημερωθούν για τις αλλαγές στο χώρο του διαδικτύου όπως και τη χρήση του σήμερα για να αυξήσουν τις πωλήσεις τους. Η συμμετοχή στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα είναι ΔΩΡΕΑΝ!

Στόχος του εκπαιδευτικού προγράμματος είναι η ενημέρωση για την εξέλιξη των διαδικτυακών κρατήσεων καθότι έχουν επέλθει σημαντικές αλλαγές στο χώρο του Τουρισμού και της Τεχνολογίας τα τελευταία χρόνια, οι οποίες επηρεάζουν την ξενοδοχειακή αγορά.
 
Οι θεματικές ενότητας του εκπαιδευτικού προγράμματος θα είναι οι ακόλουθες:
– Η Σημερινή Κατάσταση και προβλέψεις
– Τα διαδικτυακά Συστήματα Κρατήσεων
– Η Σημερινή Online Τουριστική Αγορά
– Πώς γίνεται η Online Τουριστική Προώθηση
– Τεχνικές Ηλεκτρονικού Μάρκετινγκ (Social Media, email Marketing, κλπ)

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.