Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά 1200 Ρώσοι Travel Agents και δημοσιογράφοι σε Ελληνορωσικό Forum στην Αθήνα τον...

1200 Ρώσοι Travel Agents και δημοσιογράφοι σε Ελληνορωσικό Forum στην Αθήνα τον Απρίλιο

1200 Ρώσοι Travel Agents σε Ελληνορωσικό Forum στην Αθήνα τον ΑπρίλιοΈνα σημαντικό τουριστικό γεγονός θα λάβει χώρα στην Αθήνα τον φετινό Απρίλιο. Από τις 23/04/2014 μέχρι τις 27/04/2014 θα πάρουν μέρος 1200 Ρώσοι Travel Agents και δημοσιογράφοι στο μεγαλύτερο ΕΛΛΗΝΟΡΩΣΙΚΟ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟ FORUM που έγινε ποτέ στην Ελλάδα.
Η διοργάνωση ανήκει σε έναν από τους μεγαλύτερους Ρώσους Tour Operators το LABIRINT, σε συνεργασία με το LE GRAND GROUP OF COMPANIES τον σημαντικότερο ταξιδιωτικό όμιλο εισερχόμενου τουρισμού στην Ν.Ελλάδα και τα νησιά του Αιγαίου, και την AEGEAN.
Μετά την εντυπωσιακή αύξηση των αφίξεων στα νησιά του Νοτίου Αιγαίου και κυρίως στην Κρήτη το 2013 υψηλόβαθμα στελέχη του LE GRAND GROUP OF COMPANIES υποστηρίζουν, ότι μετά και από την επιτυχία του FORUM της Αθήνας, η πρωτεύουσα θα γίνει ο επόμενος αγαπημένος προορισμός των Ρώσων επισκεπτών.
Για τον παραπάνω λόγο το LE GRAND GROUP OF COMPANIES επένδυσε στη δημιουργία ενός άνετου και πολυτελούς γραφείου στην Αθήνα, προκειμένου να παρέχουν υψηλού επιπέδου υπηρεσίες όχι μόνο στους Ρώσους, αλλά και σε άλλους πιο απαιτητικούς επισκέπτες.
Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Όμιλος “Le Grand Group of Companies” το 2013 διπλασίασε τις αφίξεις σχεδόν σε όλους τους προορισμούς με πρώτη και καλύτερη την Κρήτη, στην οποία βρίσκονται και τα κεντρικά γραφεία του Ομίλου, ξεπερνώντας τους 260.000 επισκέπτες στους 4 προορισμούς.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.