Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Λογοτεχνικές αποδράσεις από το Sofitel

Λογοτεχνικές αποδράσεις από το Sofitel

Sofitel Λογοτεχνικες αποδράσειςΜια ξεχωριστή λογοτεχνική βραδιά αφιερωμένη στη Γαλλίδα συγγραφέα Valentine Goby πραγματοποίησε το Sofitel Athens Airport το απόγευμα της Τετάρτης 12 Φεβρουαρίου στο εστιατόριο Καράβι με την υποστήριξη της Ελληνογαλλικής Σχολής Ευγένιος Ντελακρουά και του βιβλιοπωλείου Ανοικτό Βιβλίο.
Η Γαλλίδα συγγραφέας μίλησε για το Kinderzimmer, το τελευταίο της μυθιστόρημα που αριθμεί ήδη την 8η έκδοσή του από τον οίκο Actes Sud, και διάβασε αποσπάσματα ταξιδεύοντας το κοινό στο 1944, στο στρατόπεδο συγκέντρωσης Ravensbrück, όπου, μέσα από την ιστορία της 22χρονης Mila, η συγγραφέας ξεδιπλώνει την κραυγή επιβίωσης των γυναικών που κυοφορούσαν.
Λεζάντα για τη φωτογραφία 0041: Αριστερά διακρίνεται ο Cyril Manguso, Γενικός Διευθυντής του Sofitel Athens Airport, η συγγραφέας Valentine Goby, ο Romolo Liverani, εκπρόσωπος του Γαλλόφωνου βιβλιοπωλείου “Ανοιχτό Βιβλίο” και η Gaëlle Morois, καθηγήτρια  της Ελληνογαλλικής Σχολής «Ευγένιος Ντελακρουά».
Λεζάντα για τη φωτογραφία 9958: Kinderzimmer, το νέο μυθιστόρημα της Valentine Goby

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.