Αρχική Αεροπορικά Νέα Υπεβλήθει από τον Πρόεδρο της ΠΟΞ στους Υπουργούς Παδείας και Τουρισμού η...

Υπεβλήθει από τον Πρόεδρο της ΠΟΞ στους Υπουργούς Παδείας και Τουρισμού η πρόταση για τη «σχολική ανάπαυλα»

Proedros_POX_Yiannis_A_RetsosΣε σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε σήμερα στο Υπουργείο Παιδείας, στην οποία συμμετείχαν οι Υπουργοί Παιδείας κ. Κ. Αρβανιτόπουλος και Τουρισμού κα Ό. Κεφαλογιάννη, ο Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Γ. Α. Ρέτσος υπέβαλε την πλήρη πρόταση της ΠΟΞ για τη θέσπιση ολιγοήμερης περιόδου «σχολικής ανάπαυλας» κατά τη διάρκεια της χειμερινής περιόδου, στα πρότυπα πολλών Ευρωπαϊκών χωρών.

Η πρόταση αυτή αποσκοπεί, αφενός μεν στη διαμόρφωση πιο ευνοϊκών προϋποθέσεων και κινήτρων για περιηγήσεις και επισκέψεις οικογενειών στις περιοχές της Ελληνικής υπαίθρου, με ταυτόχρονη ανάδειξη των πολιτιστικών και πολιτισμικών στοιχείων κάθε περιοχής, αφετέρου δε, στην ενίσχυση των τοπικών κοινωνιών και οικονομιών στους δοκιμαζόμενους από την κρίση προορισμούς, που βασίζονται στην εσωτερική τουριστική αγορά.

Τα συναρμόδια Υπουργεία εξετάζουν την πρόταση στο πλαίσιο της κυβερνητικής πολιτικής για την Παιδεία, τον Τουρισμό και την Περιφερειακή Ανάπτυξη και σύντομα θα γίνουν σχετικές ανακοινώσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.