Αρχική Sports Παγκόσμια Ημέρα Χιονιού 2014 στον Παρνασσό H διασκέδαση έχει ήδη αρχίσει Συμμετοχή...

Παγκόσμια Ημέρα Χιονιού 2014 στον Παρνασσό H διασκέδαση έχει ήδη αρχίσει Συμμετοχή για όλα τα παιδιά με 1ευρώ

Χιονοδρομικό Κέντρο ΠαρνασσούΞεκίνησαν σήμερα και αναμένεται να κορυφωθούν το Σαββατοκύριακο 18 και 19 Ιανουαρίου οι εκδηλώσεις για τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Χιονιού (World Snow Day) στον Παρνασσό, υπό την αιγίδα της Διεθνούς Ομοσπονδίας Χιονοδρομίας (FIS).

Η γιορτή στο βουνό έχει ήδη αρχίσει προσφέροντας τη δυνατότητα στους μικρούς μας φίλους να ζήσουν μοναδικές χιονοδρομικές εμπειρίες, να γνωρίσουν και να δοκιμάσουν ή να εμβαθύνουν τις γνώσεις τους στα χειμερινά σπορ με δωρεάν πρόσβαση στις εγκαταστάσεις του Χιονοδρομικού Κέντρου Παρνασσού και δωρεάν μαθήματα σκι από έμπειρους εκπαιδευτές, ενώ και ο εξοπλισμός θα παρέχεται δωρεάν στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας Χιονιού.

Για πρώτη φορά στην Ελλάδα, χιλιάδες παιδιά θα έχουν τη δυνατότητα να ζήσουν εντελώς δωρεάν μοναδικές χιονοδρομικές εμπειρίες!

Οι εκδηλώσεις συνδιοργανώνονται από το Χιονοδρομικό Κέντρο Παρνασσού, τον Ελληνικό Ορειβατικό Σύλλογο Αθηνών (ΕΟΣ) και τη Σχολή Σκι Πάππος-Μπαλντούμης

Καθ’ όλη τη διάρκεια της εβδομάδας από τη Δευτέρα 13 και μέχρι την Παρασκευή 17 Ιανουαρίου οι μικροί μαθητές θα μπορούν να παρακολουθήσουν δωρεάν μαθήματα σκι και snowboard, ενώ το Σάββατο 18 και την Κυριακή 19 Ιανουαρίου οι εκδηλώσεις κορυφώνονται με μια σειρά από πολλά και ξεχωριστά happenings για μικρούς και μεγάλους που περιλαμβάνουν:

Τουρνουά γιγαντιαίου slalom
Διαγωνισμούς ski
Ελκυθοδρομίες για τα παιδιά και τις οικογένειές τους
Κατασκευή του Μεγαλύτερου Ελληνικού Χιονάνθρωπου και ανοιχτή σε όλους χιονοδρομική λαμπαδηδρομία (Σάββατο)
Προβολές ταινιών

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.