Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Οι Ξενοδόχοι της Σητείας στη «Ferien Messe 2014»

Οι Ξενοδόχοι της Σητείας στη «Ferien Messe 2014»

Οι Ξενοδόχοι της Σητείας στη «Ferien Messe 2014»Σε μια ακόμη διεθνή τουριστική έκθεση, τη «Ferien Messe 2014», συμμετείχε η Ένωση Ξενοδοχείων Σητείας στην προσπάθεια που καταβάλει από κοινού με τον Δήμο Σητείας, για την προώθηση του τουριστικού προϊόντος της πόλης μας.  Η διεθνής έκθεση πραγματοποιήθηκε από 16 έως τις 19 Ιανουαρίου στη Βιέννη.

Την Ένωση Ξενοδοχείων Σητείας, εκπροσώπησαν ο πρόεδρος Γιάννης Κακουράκης, ο αντιπρόεδρος Γιάννης Αικατερινίδης και ο έφορος Γιώργος Κουντάντος, ενώ η αποστολή φιλοξενήθηκε στο περίπτερο της Περιφέρειας Κρήτης του οποίου επικεφαλής ήταν η Αντιπεριφερειάρχης  Πελαγία Πετράκη. Όλοι τους συνέβαλαν τα μέγιστα για την προβολή της περιοχής μας. Οι αφήξεις από την Αυστρία θα συνεχίσουν όπως δείχνουν τα έως τώρα δεδομένα την αυξητική τους πορεία (το 2013 η κίνηση των τουριστών σημείωσε αύξηση 26%) .

Η προσέλευση του κοινού στην έκθεση ήταν μεγαλύτερη της αναμενόμενης, με  πολύ σημαντικό, το ενδιαφέρον που έδειξαν οι Αυστριακοί για την περιοχή μας. Οι επισκέπτες ρωτούσαν λεπτομέρειες για την ευρύτερη περιοχή της Σητείας, τις δραστηριότητες που δύνανται να έχουν, καθώς και πληροφορίες για μνημεία, παραλίες και αξιοθέατα της περιοχής.

Η Ένωση Ξενοδοχείων Σητείας εκφράζει τις ευχαριστίες της προς τον
Ιωάννη Λελάκη για τη φιλοξενία που προσέφερε στην αποστολή, την ταβέρνα-καφετέρια «ΒΑΙ» για την ευγενική της χορηγία και τη στήριξη που παρείχε και τις εταιρίες Καλαμπόκης Α.Ε. και ελαιόλαδο « Άθως», που προσέφεραν κρητικά προϊόντα στους επισκέπτες.

Επίσης, για μία ακόμη φορά, η Ένωση Ξενοδοχείων θέλει να ευχαριστήσει την Περιφέρεια Κρήτης και ιδιαίτερα τη Προϊσταμένη του Τμήματος Τουρισμού της Π.Ε. Λασιθίου Μαρία Λαβδάκη για την συνεργασία στο πλαίσιο της έκθεσης.
Η επόμενη διεθνής τουριστική έκθεση που θα επισκεφθεί η Ένωση Ξενοδοχείων Σητείας μαζί με το εμπορικό επαγγελματικό και ενοικιαζομένων δωματίων σύλλογο Μακρύ Γιαλού είναι «Ferie For Alle 2014» στη Δανία.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.