Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Η Κρέμαση λειτουργεί και πάλι | Χιονοδρομικό Κέντρο Βόρας – Καϊμάκτσαλαν

Η Κρέμαση λειτουργεί και πάλι | Χιονοδρομικό Κέντρο Βόρας – Καϊμάκτσαλαν

ΚΑΙΜΑΚΤΣΑΛΑΝ ΚΡΕΜΑΣΗΗ ΕΤΑΔ ΑΕ, που ανέλαβε φέτος τη διαχείριση του Χιονοδρομικού Κέντρου Βόρας – Καϊμάκτσαλαν, ενημερώνει τους φίλους χιονοδρόμους ότι άνοιξε και πάλι, μετά από δύο χρόνια, η ψηλότερη και μια από τις πιο αγαπημένες «κόκκινες» πίστες της Χώρας, η ΚΡΕΜΑΣΗ, με μήκος 898m και εξαιρετική ποιότητα χιονιού για τα ελληνικά δεδομένα.

Ύστερα από εντατικές εργασίες από εξειδικευμένα συνεργεία σε τεράστιο υψόμετρο και δύσκολες συνθήκες, ολοκληρώθηκε η αποκατάσταση των βλαβών του συρόμενου διθέσιου αναβατήρα, που παρέμενε εκτός λειτουργίας από το 2012. Από το Σάββατο 11/1/2014 τέθηκε και πάλι σε λειτουργία, έτοιμος να μεταφέρει με ασφάλεια τους λάτρεις της ΚΡΕΜΑΣΗΣ στα 2.480m, με ταχύτητα 3,5m/sec και δυναμικότητα 951 άτομα/ώρα.

Στο μεταξύ, ήδη ξεκίνησε το ταξίδι του από την Αυστρία προς το Χιονοδρομικό Κέντρο Βόρας – Καϊμάκτσαλαν ο δεύτερος ολοκαίνουριος, σύγχρονος χιονοστρωτήρας, που θα συμβάλλει δυναμικά στην ταχύτερη και καλύτερη διάστρωση των πιστών.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.