Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Πέτρο, θα είσαι πάντα μαζί μας

Πέτρο, θα είσαι πάντα μαζί μας

Πέτρος0001
Πέτρος Ιακωβίδης

Ο Πέτρος Ιακωβίδης, ο εμπνευστής του slogan “Μόνος ή Μάνος”, έφυγε από κοντά μας, σε ηλικία 76 ετών, δεν αντεξε η καρδιά του.

Ο Πέτρος Ιακωβίδης, υπηρέτησε τον Ελληνικό τουρισμό, ως υπάλληλος Δημοσίων Σχέσεων στον ΕΟΤ, κατόπιν ως κειμενογράφος σε διαφημιστική εταιρεία και τέλος από το 1974 έως και το 1992, ως Διευθυντής πωλήσεων στα γραφεία Αθηνών της Japan Airlines, η σπάνια προσωπικότητά του αφήνει ένα κενό δυσαναπλήρωτο.

Πέτρο, αν η παρουσία του ανθρώπου μετριέται με τις καρδιές που κατάφερε να αγγίξει τότε για ένα είμαστε βέβαιοι. Πως για πάντα θα συντροφεύεις τις δικές μας αναμνήσεις και τη σκέψη μας. Θα μένεις για πάντα μαζί μας. Στο μυαλό και στην σκέψη όλων όσων είχαν τη μεγάλη χαρά να σε γνωρίσουν, όλων των φίλων, όλων αυτών που η προσωπικότητά σου κατάφερε να αγγίξει.

Ο Πέτρος Ιακωβίδης υπήρξε από τα ιδρυτικά μέλη του Skal Αθήνας.

Η «Travelling News» συλλυπείται θερμότατα τον υιό του Στάθη, την κόρη του Ηλέκτρα, την σύζυγό του Βιβή και τους λοιπούς συγγενείς και οικείους του.

 

 

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΤΟΝ ΘΥΜΑΜΑΙ
    ΚΑΛΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ, ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΣ, ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΗΣ
    ΜΕ ΤΟ ΓΕΛΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΤΟΥ ΧΙΟΥΜΟΡ
    ΘΑ ΜΑΣ ΛΕΙΨΕΙ ΑΛΛΑ
    Η ΜΝΗΜΗ ΤΟΥ ΑΙΩΝΙΑ

    ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΦΙΛΤΑΤΕ ΠΕΤΡΟ
    ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ

    ΜΙΧΑΛΗΣ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.