Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Η Huawei ανακοίνωσε την έναρξη λειτουργίας του κέντρου διανομής της στο Σταθμό...

Η Huawei ανακοίνωσε την έναρξη λειτουργίας του κέντρου διανομής της στο Σταθμό Εμπορευματοκιβωτίων Πειραιά

huawei-cosco-photo1 huawei-cosco-photo2Η Huawei ένας από τους κορυφαίους παγκόσμιους προμηθευτές τεχνολογικών λύσεων πληροφορικής και επικοινωνιών (ICT) με έδρα την Shezhen στην Κίνα, τη Πέμπτη 12 Δεκεμβρίου, ανακοίνωσε επίσημα την έναρξη λειτουργίας του κέντρου διανομής της στο Σταθμό Εμπορευματοκιβωτίων Πειραιά.

Κατά τη διάρκεια της τελετής της έναρξης λειτουργίας του κέντρου διανομής της ο Υπουργός Ναυτιλίας και Αιγαίου κος Μ. Βαρβιτσιώτης έκανε την εξής δήλωση
«Δεσμευόμαστε πλήρως για την περαιτέρω διερεύνηση και ανάπτυξη της συνεργασίας μας. Θα ήθελα να στείλω σήμερα ένα μήνυμα. Η Ελλάδα αλλάζει. Τα λιμάνια της Ελλάδας γίνονται πύλες για την Ευρώπη».

 

Στη πρώτη φωτογραφία:
Ο Captain Fu Cheng Qiu, Διευθύνων Σύμβουλος της Piraeus Container Terminal, o κ. Αιμίλιος Βουδούρης, Executive Director, Sales & Business Development της Huawei Technologies Α.Ε., η Αυτού Εξοχότης κ. Du Qiwen, Πρέσβης της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κίνας στην Ελλάδα, ο κ. Κωστής Χατζηδάκης, Υπουργός Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας, ο κ. Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, Υπουργός Ναυτιλίας και Αιγαίου και ο κ. Jeffrey Zhou, Διευθύνων Σύμβουλος της Huawei Technologies Α.Ε. στην εκδήλωση έναρξης λειτουργίας του κέντρου διανομής της Huawei στον ΣΕΠ

Στη δεύτερη φωτογραφία:
Η κ. Νατάσσα Καραμπουρνιώτη, Marketing Manager της Huawei Technologies Α.Ε., ο κ. Κωστής Χατζηδάκης, Υπουργός Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας και ο κ. Jeffrey Zhou, Διευθύνων Σύμβουλος της Huawei Technologies Α.Ε. στην εκδήλωση έναρξης λειτουργίας του κέντρου διανομής της Huawei στον ΣΕΠ.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.