Αρχική Αεροπορικά Νέα Η Belle Air ανέστειλε τη λειτουργία της

Η Belle Air ανέστειλε τη λειτουργία της

Belle AirH Αλβανική αεροπορική εταιρία Belle Air φέρεται να έχει αναστείλλει τη λειτουργία της .

Σύμφωνα με το Bloomberg , εκατοντάδες επιβάτες της αεροπορικής εταιρείας στα Τίρανα και τις γειτονικές χώρες δε μπόρεσαν να ταξιδέψουν μετά την ανστολή των πτήσεων.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο Αλβανός υπουργός Οικονομίας Arben Ahmetaj ανακοίνωσε ότι η Belle Air, η οποία εδρεύει στην Ιταλία, έχει φορολογικές οφειλές € 4.800.000 .

Η ιστοσελίδα της αεροπορικής εταιρείας δεν επιτρέπει νέες κρατήσεις.

Η Belle Air ιδρύθηκε το 2005 ως εταιρεία χαμηλού κόστους, και ξεκίνησε εργασίες το 2006 . Η αεροπορική εταιρεία εδρεύει στην Ιταλία και προσέφερε, σύμφωνα με την ιστοσελίδα της, πτήσεις προς 26 ευρωπαϊκούς προορισμούς από τα Τίρανα.

Η θυγατρική της Belle Air Europe ιδρύθηκε το 2009. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα της, στο δίκτυο της συμπεριλαμβάνονται και οι πτήσεις από Πρίστινα προς Βερόνα, Μπέργκαμο, Βενετία, Μόναχο, Στουτγάρδη, Ντίσελντορφ, Λιέγη, Basel – Mulhouse, Λονδίνο, Φριντρισχάφεν, Νυρεμβέργη και Βιέννη, καθώς και από τα Σκόπια προς Ντίσελντορφ, Βιέννη, Ανκόνα και Ρώμη .

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.