Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Hospitality.Next: Check-in to the Future

Hospitality.Next: Check-in to the Future

hospitalitynextphotoΕννιά διεθνείς ομιλητές συναντιούνται σε ένα συνέδριο αφιερωμένο  στα next practices που ξεχωρίζουν στον κλάδο της φιλοξενίας.

Σε μια εποχή που ο ελληνικός τουρισμός βρίσκεται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος, η Boussias Communications και το περιοδικό Hotel & Restaurant διοργανώνουν ένα συνέδριο αφιερωμένο στα next practices και τις στρατηγικές καινοτομίας που ξεχωρίζουν στον κλάδο της φιλοξενίας σε διεθνές επίπεδο.

Το συνέδριο θα παρουσιάσει βέλτιστες πρακτικές και καινοτομίες στο χώρο του τουρισμού, με έμφαση στους τομείς της δημιουργίας μοναδικών ταξιδιωτικών εμπειριών, της αποτελεσματικής διαχείρισης των social media και των νέων εργαλείων digital tourism, της καθιέρωσης ενός ξενοδοχείου ως περιβαλλοντικά υπεύθυνου προορισμού, αλλά και των οικονομικών και στρατηγικών τάσεων που επηρεάζουν τον ευρωπαϊκό και ελληνικό τουρισμό.

Διεθνείς ομιλητές στο Hospitality.Next είναι οι: Tim Davis, Global Marketing Director at Small Luxury Hotels of the World, Sean Owens – Sustainable Product Manager TUI UK & Ireland, Tatiana Zotova – Director of Commerce Labirint Travel – Russia, Vanguélis Panayiotis, Director of Development MKG Group – Paris, Russell Kett – Chairman HVS  London, Nicholas Hall – Director of the Digital Tourism Think Tank, Doros Theodorou – Commercial Director EMEA, TripAdvisor for Business, Josh Partridge – Director Yahoo! Expansion Markets και Nico Schlapps, CEO & Principal Designer at PinkCloud.dk – Radical Innovations in Hospitality 2013 Award Winner.

Το συνέδριο τελεί υπό την αιγίδα του ΕΟΤ και του ΣΕΤΕ και πραγματοποιείται με την τιμητική υποστήριξη της Εταιρείας Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής Αθηνών και του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδος.
 
Χορηγοί του συνεδρίου είναι οι Yahoo!, FORTHcrs, ibelsa, Stanton Chase και ΔΕΠΑ.

Περισσότερες πληροφορίες στο www.hospitalitynext.gr.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.