Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά H ROYAL CARIBBEAN INTERNATIONAL εορτάζει την τοποθέτηση της καρίνας στο νέο της...

H ROYAL CARIBBEAN INTERNATIONAL εορτάζει την τοποθέτηση της καρίνας στο νέο της κρουαζιερόπλοιο Anthem of the Seas

Picture 3Η τοποθέτηση του πρώτου τμήματος της καρίνας του Anthem of the Seas, που πραγματοποιήθηκε στις 19 Νοεμβρίου, είναι ένα σημαντικό ορόσημο για την σειρά κατασκευών της νέας κατηγορίας πλοίων τύπου Quantum της Royal Caribbean.
H  τοποθέτηση της καρίνας παραδοσιακά σηματοδοτεί την έναρξη της κατασκευής ενός πλοίου και κατά τη διάρκεια της τελετής που έγινε στο ναυπηγείο, ένα τμήμα της μεγέθους 18 x 23 μέτρων και βάρους 620 τόνων μεταφέρθηκε πάνω στην πλατφόρμα κατασκευής με γερανό 800 τόνων.
Στην  πρωτοποριακή κατηγορία των κρουαζιερόπλοιων τύπου Quantum κάνουν το ντεμπούτο τους κάποια εντελώς καινοτόμα χαρακτηριστικά, όπως το RIPCORD by iFly, η πρώτη εμπειρία ελεύθερης  πτώσης στη θάλασσα με αλεξίπτωτο σε ασφαλές και ελεγχόμενο περιβάλλον προσομοίωσης και το North Star, ένα γυάλινο κόσμημα σε σχήμα κάψουλας και θαύμα της μηχανικής, μέσα στο οποίο οι επιβάτες βιώνουν ένα θεαματικό ταξίδι γύρω από τις πλευρές του πλοίου σε ύψος 300 ποδών πάνω από την θάλασσα με απίστευτη θέα 360 μοιρών. Επίσης πρωτοφανές είναι το  SeaPlex , το μεγαλύτερο κλειστό αθλητικό και ψυχαγωγικό συγκρότημα στη θάλασσα, με συγκρουόμενα  αυτοκίνητα, roller skating, μπάσκετ και άλλες παρόμοιες δραστηριότητες. Η κατηγορία αυτή πλοίων θα προσφέρει τις μεγαλύτερες και πιο προηγμένες καμπίνες στην σύγχρονη βιομηχανία της κρουαζιέρας.
Μια αξιοσημείωτη τεχνολογική λεπτομέρεια αφορά τις εσωτερικές καμπίνες, που για πρώτη φορά θα έχουν «εικονικά μπαλκόνια» που θα προσφέρουν σε πραγματικό χρόνο την εξωτερική θέα του πλοίου προς την θάλασσα και τους συναρπαστικούς προορισμούς.
Το Anthem of the Seas θα κάνει τις πρώτες κρουαζιέρες του την άνοιξη του 2015, ακολουθώντας το λανσάρισμα του αδελφού πλοίου Quantum of the Seas που θα γίνει το φθινόπωρο του 2014. Κάθε πλοίο της κατηγορίας αυτής θα είναι 167.800 κόρων, θα έχει 16 καταστρώματα και θα μεταφέρει 4.180 άτομα (κάτω κλίνες) σε σύνολο 2.090 καμπινών.
Περισσότερες πληροφορίες για την κατηγορία κρουαζιερόπλοιων Quantum είναι διαθέσιμες στο www.RoyalCaribbean.com/QuantumoftheSeas.

H Royal Caribbean International είναι μια πολυβραβευμένη εταιρία παγκόσμιας κρουαζιέρας με 40 χρόνια παράδοση στην καινοτομία, που έχει εισάγει για πρώτη φορά πληθώρα πρωτοποριακών αναβαθμίσεων και νέων στοιχείων στο προϊόν της κρουαζιέρας και στον σύγχρονο σχεδιασμο πλοίων.
Με το προϊόν της προσφέρει απαράμιλλη ποικιλία μοναδικών χαρακτηριστικών και ανέσεων που καλύπτουν όλες τις ηλικίες και απαιτήσεις και διαθέτει 21 από τα πιο καινοτόμα κρουαζιερόπλοια στον κόσμο που εκτελούν κρουαζιέρες στους πιο δημοφιλείς προορισμούς της Καραϊβικής, της Ευρώπης, της Αλάσκας, της Νότιας Αμερικής, της Άπω Ανατολής και της Ωκεανίας.
Η Royal Caribbean είναι παγκοσμίως γνωστή για την ποιότητα και την φιλικότητα των υπηρεσιών Gold Anchor και έχει ψηφιστεί “Best Cruise Line Overall” επί 10 συναπτά έτη από τους αναγνώστες του Travel Weekly.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.