Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά H ROYAL CARIBBEAN CRUISES Ltd. ΠΑΡΕΧΕΙ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΗ βοήθεια στις ΦΙΛΙΠΠΙΝΕΣ μετά τον...

H ROYAL CARIBBEAN CRUISES Ltd. ΠΑΡΕΧΕΙ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΗ βοήθεια στις ΦΙΛΙΠΠΙΝΕΣ μετά τον τυφώνα

PhilippinesΗ  Royal Caribbean Cruises Ltd (RCL) λαμβάνει μέρος στις προσπάθειες  ανθρωπιστικής βοήθειας για την αντιμετώπιση των καταστροφικών ζημιών που προκλήθηκαν από τον τυφώνα Haiyan στις Φιλιππίνες, ανακοίνωσε η εταιρεία.

“Οι σκέψεις μας είναι με όλους όσους επλήγησαν από τον τυφώνα”, δήλωσε ο κ. Richard D. Fain, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Royal Caribbean Cruises Ε.Π.Ε. “Περισσότεροι από 12.800 υπάλληλοι μας είναι από τις Φιλιππίνες. Κάνουμε ότι μπορούμε για να βοηθήσουμε τις οικογένειες τους να ανακουφιστούν από αυτή τη φοβερή τραγωδία. “

 Οι Φιλιππινέζοι είναι η υπηκοότητα που εκπροσωπείται περισσότερο στις έξι γραμμές κρουαζιέρας που συνθέτουν την εταιρία Royal Caribbean Cruises Ltd, η οποία απασχολεί 60.000 μέλη στα πληρώματά της σε 41 πλοία σε όλο τον κόσμο.

 Αμέσως μετά το πέρασμα του τυφώνα, η Royal Caribbean έλαβε μέτρα για να βοηθήσει τα μέλη του πληρώματος στην προσπάθεια τους να επικοινωνήσουν με τους συγγενείς τους. Στελέχη της εταιρείας σε μια ειδική συνεδρίαση, που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα το πρωί με περισσότερα από 200 μέλη πληρωμάτων από τις Φιλιππίνες, στο πλοίο Vision of the Seas που ήταν αγκυροβολημένο κοντά στην έδρα της εταιρείας στο Μαϊάμι, για να τους ενημερώσει  ότι θα κάνουν ακόμα περισσότερα, συμπεριλαμβανομένου και της αντιστοίχισης των εισφορών από τους εργαζόμενους δολάριο-δολάριο. Εισφορές μπορούν να γίνουν επίσης online στο www.worldvision.org / royalcaribbean

Η εταιρεία δήλωσε ότι η προσπάθεια της να βοηθήσει τον λαό των Φιλιππίνων θα ανέλθει στο ποσόν του ενός εκατομμυρίου δολαρίων.

Η Royal Caribbean cruises, θα συνεργαστεί με την τοπική αντιπροσωπεία  επάνδρωσης πληρωμάτων των Φιλιππίνων, Philippine Transmarine Carriers, Inc (PTC), για την εκτίμηση των επιπτώσεων του τυφώνα στα μέλη των πληρωμάτων και των οικογενειών τους. Οι δυο εταιρείες έχουν αναπτύξει μια ομάδα έκτακτης ανάγκης για τις περιοχές που επλήγησαν περισσότερο στις Φιλιππίνες, και θα δημιουργήσουν ακόμη ένα κεντρικό σημείο επικοινωνίας όπου οι εργαζόμενοι σήμερα στην Royal Caribbean International, Celebrity Cruises, Pullmantur, Azamara Club Cruises, CDF Croisières de France, και TUI Cruises, θα μπορούν να ζητήσουν βοήθεια για να επικοινωνήσουν με μέλη των οικογενειών τους, και όπου οι εργαζόμενοι σήμερα που δεν εργάζονται επί του παρόντος σε πλοία μπορούν να κάνουν check-in.                                 

 Η Royal Caribbean θα συνεργαστεί και  με την World Vision για την παροχή ευρύτερης βοήθειας στα θύματα του τυφώνα. Η World Vision, η οποία λειτουργεί στις Φιλιππίνες από το 1954, έχει αναπτύξει ομάδες αντιμετώπισης έκτακτης ανάγκης σε ολόκληρη τη χώρα για την παροχή τροφίμων, την υγιεινή, το καταφύγιο, και είδη ρουχισμού , και αξιολογεί τα μέσα και τις μακροπρόθεσμες ανάγκες.

Επίσης, στο Port Everglades της Φλόριντα με βάση των οίκο των ναυτικών προσφέρει καταφύγιο, πόρους, και τον σεβασμό της προς τη ναυτική κοινότητα, μέσω πολυθρησκευτικών υπηρεσιών. Θα πραγματοποιήσει θρησκευτικές τελετές εν πλω σε αρκετά από τα πλοία της Royal Caribbean αλλά και στο λιμάνι στον οίκο των ναυτικών έτσι ώστε τα μέλη των πληρωμάτων να έχουν ένα χώρο να συγκεντρωθούν. Η Royal Caribbean είναι σε επαφή και με άλλες παρόμοιες οργανώσεις που εξυπηρετούν τα μέλη των πληρωμάτων και σε άλλα λιμάνια σε όλο τον κόσμο.

 Η Royal Caribbean Cruises Ltd (NYSE /ΟSE: RCL) είναι μια παγκόσμια εταιρεία διακοπών κρουαζιέρας που κατέχει την Royal Caribbean International, την Celebrity Cruises, την  Pullmantur, την Azamara Club Cruises και CDF Croisières de France, καθώς και την TUI Cruises με 50 τοις εκατό κοινοπραξία. Μαζί, αυτά τα έξι σήματα λειτουργούν ένα συνδυασμένο στόλο 41 πλοίων, και τέσσερα ακόμη πλοία υπό κατασκευή. Πραγματοποιούν δρομολόγια σε όλο τον κόσμο και επισκέπτονται περίπου 460 προορισμούς σε όλες τις ηπείρους.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.