Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά ΣΤΕΕΑ προς υπουργείο Ανάπτυξης & Ανταγωνιστικότητας: Ποτέ δεν ενημερωθήκαμε για συμμετοχή...

ΣΤΕΕΑ προς υπουργείο Ανάπτυξης & Ανταγωνιστικότητας: Ποτέ δεν ενημερωθήκαμε για συμμετοχή στη μελέτη του ΟΟΣΑ

logoΑναληθή τα δημοσιεύματα τα σχετικά με την ανακοίνωση του υπουργείου Ανάπτυξης  & Ανταγωνιστικότητας ότι ο Σύνδεσμος Τουριστικών Επιχειρήσεων Ενοικιάσεως Αυτοκινήτων (ΣΤΕΕΑ) δεν ανταποκρίθηκε στην πρόσκληση για συμμετοχή, τονίζει με δημόσια επιστολή του ο ΣΤΕΕΑ.

Πιο συγκεκριμένα η επιστολή του αναφέρει τα εξής:

Αξιότιμοι κύριοι,

Σε χθεσινά δημοσιεύματα σχετικά με την ανακοίνωση του υπουργείου Ανάπτυξης  & Ανταγωνιστικότητας για τη συμμετοχή φορέων της ελληνικής αγοράς στη μελέτη του ΟΟΣΑ για την ανταγωνιστικότητα, αναφέρεται ότι ο Σύνδεσμος Τουριστικών Επιχειρήσεων Ενοικιάσεως Αυτοκινήτων (ΣΤΕΕΑ) δεν ανταποκρίθηκε στην πρόσκληση για συμμετοχή.  Κάτι τέτοιο δεν ευσταθεί και η πραγματικότητα έχει ως εξής:

Ο ΣΤΕΕΑ ποτέ δεν ενημερώθηκε άμεσα από το υπουργείο Ανάπτυξης & Ανταγωνιστικότητας για συμμετοχή στη μελέτη του ΟΟΣΑ.

Για τη μελέτη και την πρόσκληση για συμμετοχή σε αυτήν ενημερωθήκαμε  μόνο από το Σύνδεσμο Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων (ΣΕΤΕ) τον οποίο εκτιμούμε για αυτό και στον οποίο είμαστε μέλη.

Ο ΣΤΕΕΑ ανταποκρίθηκε άμεσα στην πρόσκληση του ΣΕΤΕ υποβάλλοντας συγκεκριμένες προτάσεις που αφορούν στον Κλάδο Ενοικίασης Αυτοκινήτων.

Οι προτάσεις αυτές ενσωματώθηκαν από το ΣΕΤΕ σε ένα ενιαίο κείμενο μαζί με τις προτάσεις και των υπόλοιπων τουριστικών φορέων-μελών του και σας υποβλήθηκε μια συνολική πρόταση για την Ελληνική Τουριστική Επιχειρηματικότητα.

Επειδή τα δημοσιεύματα αυτά εκθέτουν τη λειτουργία και σοβαρότητα του ΣΤΕΕΑ, παρακαλούμε πολύ όπως δημοσιεύσετε την απάντησή μας για να αποκατασταθεί η  εικόνα του ΣΤΕΕΑ.

Στη διάθεσή σας για κάθε συμπληρωματική πληροφορία ή διευκρίνιση.

Με εκτίμηση,

Δημήτρης Μαγγιώρος
Πρόεδρος Συνδέσμου Τουριστικών
Επιχειρήσεων Ενοικιάσεως Αυτοκινήτων

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.