Αρχική Αθλητικά Κοινή βούληση με στόχο την επαναλειτουργία του κλειστού της Παιανίας

Κοινή βούληση με στόχο την επαναλειτουργία του κλειστού της Παιανίας

Παιανία1Εντείνονται οι προσπάθειες αποκατάστασης των ζημιών στο κλειστό της Παιανίας με απώτερο στόχο την επαναλειτουργία του.

Μετά τη συνάντηση που είχαν την περασμένη εβδομάδα ο πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ Κώστας Παναγόπουλος, ο γενικός γραμματέας Βασίλης Σεβαστής και ο αντιπρόεδρος Γιάννης Σταματόπουλος, με τον περιφερειάρχη Αττικής Γιάννη Σγουρό, ακολούθησε στα γραφεία του ΣΕΓΑΣ ραντεβού με τον Δήμαρχο Παιανίας Δημήτρη Δάβαρη και τον πρόεδρο της ομοσπονδίας βόλεϊ Αχιλλέα Μαυρομάτη.

Στη συνάντηση, όπου για λογαριασμό του ΣΕΓΑΣ συμμετείχε ο πρόεδρος Κώστας Παναγόπουλος και ο αντιπρόεδρος Γιάννης Σταματόπουλος, υπήρξε κοινή βούληση για συνεργασία, προκειμένου να προχωρήσουν οι εργασίες στους χώρους του κλειστού της Παιανίας κι έπειτα να υπογραφεί πρωτόκολλο που θα εξασφαλίζει τη χρήση του χώρου.

Οι τρεις πλευρές θα είναι σε συνεργασία, ώστε να προχωρήσουν άμεσα τις διαδικασίες που απαιτούνται προκειμένου να ξεκινήσουν τα έργα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.