Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Δήλωση του Προέδρου του ΣΕΤΕ σχετικά με τη λειτουργία των καταστημάτων τις...

Δήλωση του Προέδρου του ΣΕΤΕ σχετικά με τη λειτουργία των καταστημάτων τις Κυριακές

Ο κ. Ανδρέας Ανδρεάδης, Πρόεδρος ΣΕΤΕΝα αποφασίσουν συνυπολογίζοντας τη δυναμική του ελληνικού τουρισμού προέτρεψε τις Περιφέρειες σε σημερινή του δήλωση ο Πρόεδρος του ΣΕΤΕ, κ. Ανδρέας Ανδρεάδης, όσον αφορά στο άνοιγμα των καταστημάτων τις Κυριακές.
 
«Είναι αδύνατο να ζητάμε από τους τουρίστες να γνωρίζουν ποιες είναι οι επτά Κυριακές του χρόνου που θα μπορούν να βρουν τα καταστήματα ανοικτά στη χώρα μας και να προσπαθούμε με αυτόν τον τρόπο να δημιουργήσουμε προϊόντα City Break και συνεδριακού τουρισμού. Κάτι τέτοιο δεν συμβαίνει σε καμία από τις σύγχρονες ευρωπαϊκές χώρες. Τουλάχιστον η Αθήνα, η Θεσσαλονίκη και οι υπόλοιποι βασικοί τουριστικοί προορισμοί θα πρέπει να διατηρούν τα καταστήματά τους ανοιχτά όλες τις Κυριακές του χρόνου. Οι Αντιπεριφερειάρχες και οι λοιποί φορείς, έχουν την ευθύνη να αποφασίσουν σωστά συνυπολογίζοντας την δυναμική του ελληνικού τουρισμού και τα αυξημένα έσοδα από τις τουριστικές δαπάνες των 18 εκατ. τουριστών που θα επισκεφτούν την χώρα μας το 2014».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.