Αρχική Βραβεία Βραβείο για την ιστοσελίδα της πήρε η Navigator, στην έκθεση Philoxenia 2013

Βραβείο για την ιστοσελίδα της πήρε η Navigator, στην έκθεση Philoxenia 2013

Βράβευση NavigatorΒραβεύτηκε η Navigator για τη πρωτότυπη ιστοσελίδα της, στη κατηγορία «Ειδικού Ενδιαφέροντος», από το Σύνδεσμο Τουριστικών και Ταξιδιωτικών Γραφείων (ΗΑΤΤΑ), σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε , στα πλαίσια της Διεθνούς Έκθεσης PHILOXENIA 2013.
 
Το βραβείο παρέλαβε ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Navigator, κος Ανδρέας Στυλιανόπουλος, από την Υπουργό Τουρισμού, κα Όλγα Κεφαλογιάννη.

Ο οργανισμός Navigator ιδρύθηκε το 1962 από τον Αναστάσιο Στυλιανόπουλο και έκτοτε διατηρεί προβεβλημένη θέση στην Ελλάδα ως ταξιδιωτικό γραφείο και tour operator εισερχόμενου τουρισμού υψηλών απαιτήσεων. Σήμερα διοικείται από τον Ανδρέα Στυλιανόπουλο, που ανέλαβε την επιχείρηση ύστερα από διεθνή καριέρα στον κλάδο της κρουαζιέρας.
 
Η φιλοσοφία του ταξιδιωτικού γραφείου του Navigator βασίζεται στην προσωποποιημένη εξυπηρέτηση και στην προσφορά επιλογών που ανταποκρίνονται στις ιδιαίτερες προσδοκίες κάθε πελάτη. Εκτός από την παροχή ταξιδιωτικών συμβουλών σε προσωπική βάση, το www.navigator.gr επιτρέπει την εύχρηστη ηλεκτρονική πρόσβαση σε μια μεγάλη ποικιλία προϊόντων και πληροφοριών που διαρκώς εμπλουτίζεται με νέες προτάσεις και προσφορές.
 
Ως tour operator εισερχόμενου τουρισμού το Navigator έχει αποκτήσει μια διεθνή φήμη αξιοπιστίας, καινοτομίας και ποιοτικής συνέπειας. Προσφέρει ευρύτατη γκάμα υπηρεσίών που καλύπτουν τις πιο απαιτητικές μορφές τουρισμού, όπως είναι η κρουαζιέρα, η εξυπηρέτηση VIP, τα συνέδρια, τα incentives και τα προγράμματα ειδικών ενδιαφερόντων. Επίσης, υποστηρίζει τα εκδρομικά προγράμματα και την επίγεια τουριστική εξυπηρέτηση κρουαζιεροπλοίων στους κυριότερους προορισμούς της Ελλάδος, διακινώντας πάνω από 350.000 επιβάτες ετησίως. 
 
Ο οργανισμός Navigator Travel & Tourist Services Ltd είναι αποκλειστικός αντιπρόσωπος marketing και πωλήσεων των εταιριών κρουαζιέρας Royal Caribbean International, Celebrity Cruises και Azamara Club Cruises σε Ελλάδα, Κύπρο, Βουλγαρία, Σλοβακία και FYROM. Επίσης, είναι μέλος των IATA, FCCA, MEDCRUISE, CLIA Europe, SETE, HATTA, ATTA και του Ελληνοαμερικανικού Επιμελητηρίου.»
 

 

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.