Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά 3ο ΕΛΛΗΝΟΡΩΣΙΚΟ ΕΞΑΓΩΓΙΚΟ ΣΥΜΠΟΣΙΟ: «Προωθώντας Ελληνικά προϊόντα στην ρωσική αγορά: Τρόφιμα-ποτά»

3ο ΕΛΛΗΝΟΡΩΣΙΚΟ ΕΞΑΓΩΓΙΚΟ ΣΥΜΠΟΣΙΟ: «Προωθώντας Ελληνικά προϊόντα στην ρωσική αγορά: Τρόφιμα-ποτά»

UnknownUnknown-1Το Ελληνορωσικό Εμπορικό Επιμελητήριο πρόκειται να διοργανώσει, στο  Συνεδριακό κέντρο Ολυμπιακών εγκαταστάσεων Ξιφασκίας, στην Αθήνα, 25-26 Ιανουαρίου 2014 το 3ο Ελληνορωσικό Εξαγωγικό Συμπόσιο «Προωθώντας Ελληνικά προϊόντα στην ρωσική αγορά».
 
Δεδομένου των υπαρχουσών ευκαιριών διείσδυσης στη Ρωσική αγορά για τους Έλληνες επιχειρηματίες και του ενδιαφέροντός τους για τη διεύρυνση της ελληνορωσικής επιχειρηματικής συνεργασίας, το 3ο Ελληνορωσικό Εξαγωγικό Συμπόσιο πραγματοποιείται παράλληλα με την  Έκθεση τροφίμων και ποτών «ΕΞΠΟΤΡΟΦ-2014», η οποία είναι αφιερωμένη στις εταιρίες και τους επαγγελματίες του κλάδου.
 
Φιλοξενώντας μια σημαντική ρωσική αποστολή δυνητικών συνεργατών – buyers, το Συμπόσιο θα αποτελέσει σημαντική πλατφόρμα συνάντησης για τις εξωστρεφείς επιχειρήσεις της ελληνικής οικονομίας, η οποία θα απαριθμήσει τις ιδιαιτερότητες της ρωσικής αγοράς και παράλληλα θα αποτελέσει γόνιμο έδαφος για την προώθηση των ελληνικών προϊόντων στη Ρωσική αγορά.
 
Η ρωσική αποστολή θα αποτελείται από εκπροσώπους δυναμικών εισαγωγικών επιχειρήσεων, μεταξύ των οποίων: αλυσίδες supermarket, εισαγωγείς, χονδρέμποροι, καθώς και ρώσους εμπειρογνώμονες για τα θέματα  πιστοποιήσεων, τελωνειακών διαδικασιών, τραπεζικών διαδικασιών, logistics και άλλων σημαντικών παραγόντων της επιχειρηματικής κοινότητας της Ρωσίας.
 
Στα πλαίσια του Συμποσίου θα παρέχεται δυνατότητα άμεσης επικοινωνίας  ανάμεσα στους Ρώσους και Έλληνες επιχειρηματίες μέσω προκαθορισμένων επιχειρηματικών συναντήσεων Β2Β.
 
Σε στενή συνεργασία με την εκθεσιακή διοργάνωση «ΕΞΠΟΤΡΟΦ-2014» που έχει σαν αποστολή να προάγει τον κλάδο, να στηρίζει τη συνεργασία μεταξύ των επιχειρηματιών αλλά και να δώσει νέα δυναμική στις ελληνικές εξαγωγές, το ΕΡΕΕ προβαίνει σε μια ακόμη μορφή προώθησης των ελληνικών τροφίμων και ποτών και καλεί όλες τις κλαδικές επιχειρήσεις της Ελλάδος να πάρουν μέρος στην εκδήλωση.
 
Για διευκρινήσεις και δηλώσεις συμμετοχής στο Συμπόσιο και τα Β2Β μπορείτε να επικοινωνείτε με Ελληνορωσικό Εμπορικό Επιμελητήριο στα τηλ. 210 69 81 127, 211 700 7043 ή στα e-mail: secretary@hrcc.gr, office@hrcc.gr .
 
  Η Έκθεση «ΕΞΠΟΤΡΟΦ-2014» διαρκεί από 24 έως και 27 Ιανουαρίου 2014 και πραγματοποιείται στο Ολυμπιακό κέντρο Ξιφασκίας στην Αθήνα. Για διευκρινήσεις και δηλώσεις συμμετοχής στην Έκθεση επικοινωνήστε με την οργανωτική επιτροπή της  «ΕΞΠΟΤΡΟΦ-2014» στο τηλ. 210 96 101 35 ή στα e-mail: info@trofima-pota.gr.

Το Ελληνορωσικό Εμπορικό Επιμελητήριο έχει εξασφαλίσει για τα μέλη του  προνομιακούς όρους συμμετοχής στην  Έκθεση.
 
 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.