Αρχική Αθλητικά Το Run Greece τρέχει στη Λάρισα

Το Run Greece τρέχει στη Λάρισα

larisa αγωνας Run greeceΗ πόλη της Λάρισας κινείται ήδη στους ρυθμούς του αγώνα που θα γίνει την Κυριακή (20/10), με τους πολίτες να αντεπεξέρχονται στο κάλεσμα των διοργανωτών, προκειμένου να συμμετάσχουν σε μια γιορτή για τον αθλητισμό. Το ενδιαφέρον του κόσμου ήταν πολύ μεγάλο και φαίνεται πως είναι πιθανό να ξεπεραστεί το ρεκόρ συμμετοχής που σημείωσε η Πάτρα (2.500 δρομείς).
Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζουν και οι παράλληλες εκδηλώσεις, οι οποίες θα κρατήσουν όμορφη συντροφιά στον κόσμο. Στο χώρο της πλατείας παράλληλα με τις αθλητικές δράσεις θα παίζουν δύο ορχήστρες από το μουσικό σχολείο Λάρισας και ταυτόχρονα θα υπάρχει και θεατρική παράσταση από το θέατρο δρόμου!

Σύμφωνα με το πρόγραμμα η πρώτη εκκίνηση αφορά στα 10 χλμ. και θα δοθεί στις 10 το πρωί με αφετηρία και τερματισμό την κεντρική πλατεία της πόλης ενώ στις 11:30 έχει προγραμματιστεί η εκκίνηση των 5 χλμ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.