Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Η ΕΞΘ στηρίζει το θεσμό του Open House

Η ΕΞΘ στηρίζει το θεσμό του Open House

Open House ThessalonikiΓια δεύτερη συνεχή χρονιά, η Ένωση Ξενοδόχων Θεσσαλονίκης συμμετέχει ενεργά σε μια από τις πιο επιτυχημένες διεθνείς διοργανώσεις που στόχο έχουν την προσέλκυση στην πόλη Ελλήνων και ξένων επισκεπτών.
 
Για ένα τριήμερο και συγκεκριμένα από 18 έως 20 Οκτωβρίου 2013, ξενοδοχεία – μέλη της ΕΞΘ όλων των κατηγοριών προσφέρουν προνομιακές τιμές για εθελοντές και υποστηρικτές του Open House από όλο τον κόσμο. Πρόκειται για έναν από τους πιο σημαντικούς θεσμούς με σκοπό την ανάδειξη και την προώθηση της αρχιτεκτονικής, ο οποίος πέρυσι, σύμφωνα με τους διοργανωτές, δέχθηκε περισσότερες από 12.000 επισκέψεις.
 
Μετά το Λονδίνο, τη Βαρκελώνη, τη Ρώμη και άλλες μεγάλες πόλεις, φέτος το Φθινόπωρο ήρθε και πάλι η σειρά της Θεσσαλονίκης να μετατραπεί σε ένα μεγάλο μουσείο. Η πόλη προετοιμάζεται να υποδεχθεί τους λάτρεις της αρχιτεκτονικής, του πολιτισμού και της δημιουργίας, προσφέροντάς τους την ευκαιρία να ξεναγηθούν σε δημόσια και ιδιωτικά κτίρια που ανοίγουν δωρεάν τις πύλες τους για το κοινό.
 
Πληροφορίες τόσο για τα ξενοδοχεία – μέλη της ΕΞΘ που έχουν δηλώσει συμμετοχή στο πρόγραμμα, όσο και για την προσφορά, υπάρχουν αναρτημένες στη διαδικτυακή διεύθυνση του θεσμού (www.openhousethessaloniki.org). Η δράση, όπως και πέρυσι προωθείται τόσο στην εσωτερική αγορά όσο και παγκοσμίως μέσω του φορέα Open House Worldwide και των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, αναμένοντας έτσι και προσέλευση αλλοδαπών επισκεπτών.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.