Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Silversea: Απομακρισμένα ερημονήσια, με πλούσια οικοσυστήματα και άγνωστες φυλές, θα επισκεφθείτε με...

Silversea: Απομακρισμένα ερημονήσια, με πλούσια οικοσυστήματα και άγνωστες φυλές, θα επισκεφθείτε με το Discoverer Silver

art-SilverDiscovererΑπομακρισμένα ερημονήσια, με πλουσια οικοσυστήματα και άγνωστες φυλές, θα επισκεφθείτε με το νέο πλοίο της Silversea

Το Discoverer Silver, το όγδοο πλοίο της Silversea, πρόκειται να ταξιδέψει στη Μικρονησία , Μελανησία , Πολυνησία , Ρωσική Άπω Ανατολή , τη Νοτιοανατολική Ασία, την Αυστραλία και τη Νέα Ζηλανδία από το Μάρτιο 2014
Η Silversea, που φημίζεται για τα επιφανέστερα πλοία της και πολυτελείς κρουαζιέρες σε εξωτικές τοποθεσίες , προγραμματίζει ταξίδια σε ακόμη πιο απομακρυσμένους και εκπληκτικούς προορισμούς από το 2014 με την έναρξη των δρομολογίων του νέου πλοίου, 128 – επιβατών Discoverer Silver .

Με το Discoverer Silver , οι επισκέπτες θα μπορούν να επισκεφθούν απομακρυσμένες περιοχές της Μικρονησίας , Μελανησίας, Πολυνησίας, η ρωσική Άπω Ανατολή, τη Νοτιοανατολική Ασία, τη Νέα Ζηλανδία και την Αυστραλία , συμπεριλαμβανομένου ενός από τους πιο κρυμμένους θησαυρούς της, το Κίμπερλι. Αυτή τη τεράστια περιοχή στη βορειοδυτική Αυστραλία που είναι τρεις φορές το μέγεθος της Αγγλίας και τα τρία πέμπτα του μεγέθους του Τέξας .

Το μικρό σε μέγεθος σκάφος , το όγδοο του στόλου της Silversea, θα γίνει μέλος του στόλου της Silversea Expeditions , η οποία περιλαμβάνει ήδη το Silver Explorer και το Silver Galapagos. Από το 2008 , η Silversea Expeditions έχει καθιερωθεί ως κορυφαία, εξαιρετικά πολυτελή γραμμή κρουαζιέρας στον κόσμο, που επιτρέπει στους επισκέπτες να δουν εξαιρετικά τοπία. Να πλησιάσουν τη θαλάσσια ζωή και τα άγρια ζώα. Καθώς και να δουν από πρώτο χέρι μερικές από τις τελευταίες άγριες περιοχές, φυσικής ομορφιάς, στον κόσμο με ένα τρόπο που είναι φιλικος προς το περιβάλλον . Όλα αυτά προσφέρονται σε αυθεντικές εκστρατείες με τα κρουαζιερόπλοια της Silversea και με την συνοδεία μερικών από τους κορυφαίους συνοδούς, ειδικών αποστολών, του κόσμου .

Το Discoverer Silver θα ξεκινήσει τις κρουαζιέρες του, την 1η Μαρτίου του 2014 και θα περιλαμβάνει πέντε κατηγοριων suites . Μπορεί να φιλοξενήσει μέχρι 128 άτομα και διαθέτει εκτεταμένες εγκαταστάσεις επί του σκάφους , συμπεριλαμβανομένων των 12 σκαφών Zodiac, με γιάλινο το κάτω μέρος του σκάφους για μια μοναδική εξερεύνηση της θαλάσσιας ζωής. Μια πισίνα. Ένα σαλόνι ομορφιάς και γυμναστήριο. Ένα εστιατόριο και pool grill Αίθουσα διαλέξεων για ενημέρωση σχετικά με τους προορισμούς και ένα πανοραμικό σαλόνι.

Ζυγίζει 5.218 τόνους , είναι 338 μέτρα μήκος και 51 μέτρα πλάτος .

Οι επισκέπτες θα επωφεληθούν από την τεράστια γνώση και εμπειρία της υψηλής ειδίκευσης ομάδας της Silversea Expeditions η οποία αποτελείται από 11 εμπειρογνώμονες , από τους καλλίτερους, divemasters, βιολόγους της θάλασσας και ιστορικούς, γεωλόγους και φυσιοδίφες .

“Στην 20η επέτειο μας , το νεότερο πλοίο μας θα συνεχίσει την παράδοση της Silversea, φθάνοντας σε μερικές από τις πιο απομακρυσμένες περιοχές του κόσμου », δήλωσε ο Enzo Visone , Διευθύνων Σύμβουλος της Silversea . ” Το Discoverer Silver θα φέρει τους επισκέπτες μας ακόμα πιο κοντά σε άγνωστα τοπία , ιστορικές περιοχές, και οικολογικά σημαντικούς προορισμούς. Όλα αυτά με την άνεση που οι πελάτες μας περιμένουν από τη Silversea “

Τα ταξίδια Silver Discover’s 2014, διατίθενται προς πώληση από 10 Σεπτεμβρίου 2013 για όλα τα δρομολόγια του 2014 . Οι λεπτομέρειες είναι διαθέσιμες στο www.silversea.com / silverdiscoverer .

Οι προγραμματισμένες κρουαζιέρες του Silver Discover’s για το 2014 :

Κίμπερλι – Ο Κρυμμένος Θησαυρός της Αυστραλίας – Απρίλιος 2014 – 11 ημέρες
Βροντεροί καταρράκτες , βυθισμένα φαράγγια , φυσικά art rock , ερημικές παραλίες και λιγότεροι άνθρωποι ανά τετραγωνικό μίλι από σχεδόν οποιοδήποτε άλλο μέρος στη γη – Αυτή είναι η Kimberley . Ταξιδέψτε με Zodiac μέσα σε μια άγνωστη έρημο , ψάχνοντας για αετούς και ψαραετούς σε ριζοφόρες και λασπώδεις εκτάσεις , προσέχοντας για τους κροκόδειλους του αλμυρού νερού . Δείτε τη θεαματική αλλαγή της των καταρρακτών και των νερών του να βυθίζονται σε πάνω από 551 πόδια , γνωρίστε την απόλυτη απεραντοσύνη του Μίτσελ Falls από ένα ελικόπτερο , φωτογραφίστε τα θεαματικά Bungles με τις μαύρες και πορτοκαλί ζώνες τους . Επιβίβαση από Darwin ή Broom, στη Δυτική Αυστραλία .

 
Άγρια Σιβηρία : Η Θάλασσα της Okhotsk – Ιούνιος 2014 – 19 ημέρες
Γα πολλά χρόνια κλειστή για τους Δυτικούς , η ρωσική Άπω Ανατολή είναι ένας από τους λιγότερο εξερευνημένους και πιο αξιόλογους προορισμούς του πλανήτη . Εδώ θα βρείτε ανέγγιχτα δάση , παρθένες τούνδρες και αχανείς εκτάσεις άγριας ζωής : καφέ αρκούδες που κυνηγούν σολομούς, φώκιες και θαλάσσια λιοντάρια σε χιλιάδες , εκατομμύρια θαλασσοπούλια που αναπαράγονται και διατρέφουν τα νεαρά τους. Ακόμα και  φάλαινες, συμπεριλαμβανομένης της σπάνιας γκρι φάλαινας, που έχουν αρχίσει να επιστρέφουν στη Θάλασσα της Okhotsk . Από το Sakhalin και τη δυτική χερσόνησο Καμτσάτκα στα νησιά Kuril , το ταξίδι αυτό εξερευνά την απομακρυσμένη περιοχή όπου η φύση έχει υπερβεί τον εαυτό της , και οι ταξιδιώτες έχουν μόλις αρχίσει να πατούν εκεί το πόδι τους.
Στις εκρομές περιλαμβάνονται πλεύσεις με Zodiac για αναζήτηση αρκούδων, αρκτικών αλεπούδων , θαλάσσιες φώκιες, φάλαινες και τον Αετό της Θάλλασσας. Φωτογράφηση, χιονισμένων νησίδων-ηφαίστεια, να καπνίζουν. Εξερεύνηση άγριων ποταμιών με σολομό, στα αρκτικά Πωσικά δάση Τaiga ακολουθώντας το ιστορικό πέρασμά του θρυλικού εξερευνητή, Vitus Bering , ιδρυτή της Petropavlovsk .
Η επιβίβαση και αποβίβαση γίνεται από το Otaru, Hokkaido, στην Ιαπωνία .

Τα πολλά πρόσωπα της Ινδονησίας – Μαρ. 2014 – 17 ημέρες
Γνωστή ως «η χώρα των χιλίων Νησιών , « Η Ινδονησία είναι στην πραγματικότητα μια χώρα με πάνω από 17.000 νησιά σκόρπια σε όλο τον Ινδικό και τον Ειρηνικό Ωκεανό μεταξύ της Μαλαισίας και της Αυστραλίας . Στο μεγαλύτερο αρχιπέλαγος του κόσμου η Ινδονησία είναι ένα εκπληκτικά όμορφο έθνος με υπέροχες παραλίες με λευκή άμμο , γαλαζοπράσινα νερά , νεφρίτη και ομιχλώδη τοπία ηφαίστεια . Τα κυριότερα σημεία αυτής 17 ημερών κρουαζιέρας είναι η επίσκεψη στο νησί Komodo και όπου ο επισκέπτης θα δεί από κοντά τη μεγαλύτερη σαύρα του κόσμου. Ψαροντούφεκο με εκθαμβωτικά τροπικά ψάρια. Και μια “παρωδία ” κυνήγι φαλαινών με τους φαλαινοθήρες της Lamalera .

Μικρονησία , Μελανησία , Πολυνησία – Νοέμβρης 2014 – 18 ημέρες
Από το Cairns της Αυστραλίας στο Auckland της Νέας Ζηλανδίας μέσω κάποιων από τις πιο απομακρυσμένες νησίδες στον Ειρηνικό Ωκεανό . Θα πραγματοποιήσετε μερικές από τις καλύτερες καταδύσεις στον κόσμο, θα συμμετέχετε σε τοπικές παραδοσιακές τελετές και θα μάθετε για την αρχαία έθιμα. Ο στόλος των σκαφών Zodiac της Silversea επιτρέπουν στους επιβάτες να επισκεφθούν τα μικρά νησιά και νησίδες εύκολα κάτι που δεν είναι δυνατόν με τα μεγαλύτερα πλοία . Ανάμεσα στα highlights είναι η ευκαιρία να εξερευνήσετε τα νησιά Φοίνιξ τη προστατευόμενη περιοχή στο Κιριμπάτι , τα Μπόρα Μπόρα και τη Νέα Καληδονία , τις Νήσους Κουκ, το νησί Kennedy γνωστό και ως νησί Plum Pudding στις Νήσους Σολομώντος , τις παραλίες Luganville και Champagne Beach στο Βανουάτου .

Η Silversea έχει αποκλειστική συνεργασία με την παγκοσμίου φήμης Βασιλική Γεωγραφική Εταιρεία που συνεχίζει και σήμερα τη μακρά παράδοση της στηρίζοντας την επιστημονική έρευνα σε όλο τον κόσμο. Η συνεργασία αυτή δίνει στους επιβάτες της Silversea αποκλειστική πρόσβαση σε πληροφορίες με υπόβαθρο σε βάθος και ιστορικό αρχειακό υλικό για πολλούς από τους προορισμούς που επισκέπτεται ο στόλος της Silversea. Μέσω του προσωπικού υψηλής ειδίκευσης της Silversea Expeditions , οι επισκέπτες θα επωφεληθούν από τις καθημερινές ενημερώσεις σχετικά την άγρια ζωή, τη φύση και τη γεωγραφία των προορισμών, που επισκέπτονται με υλικό RGS , όπως χάρτες και έργα τέχνης , καθώς και τη γεωγραφική γνώση τους .

Σχετικά με Silversea Cruises
Η Silversea Cruises , η οποία προεδρεύεται από Manfredi Lefebvre d’ Ovidio , αναγνωρίζεται ως πρωτοπόρος στην βιομηχανία της πολυτέλούς κρουαζιέρας, προσφέροντας στους επιβάτες του πλοίου μεγάλης ποικιλίας ανέσεις, στα all-suite σκάφη της: Silver Cloud , Silver Wind , Silver Shadow , Silver Whisper και Silver Spirit – όλα σχεδιασμένα για να προσφέρουν μια εύθυμη ατμόσφαιρα και κομψότητα . Με την ένταξη των πλοίων Silver Explorer , Silver Galapagos  τέλη του 2013 κάνει το ντεμπούτο του ) , και Discoverer Silver (κάνει το ντεμπούτο το Μαρτίου 2014) , στα δρομολόγια της η Silversea Cruises » περιλαμβάνει και τις επτά ηπείρους διαθέτοντας πολυτελείς κρουαζιέρες στη Μεσόγειο , Καραϊβική, δύο πολικές περιοχές και πάνω από 500 συναρπαστικούς προορισμούς.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με Silversea Cruises , παρακαλούμε επικοινωνήστε με έναν ταξιδιωτικό πράκτορα .

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.